KendiEvimdeDeplasmandayim nisanbhr doğrudur ya ben alırken asgari ücret kadar değildi fiyatı malum ekonomi 🥲
nisanbhr KendiEvimdeDeplasmandayim evet gerçekten öyle şok oldum fiyatları görünce. Ne olacaksa böyle böyle 🤦🏼♀️ bir eşyayı/cihazı değiştirmek inanılmaz maliyetli artık
nisanbhr Nikita kazanlı ütülerde marka aşırı aşırı fark etmiyor benim anladığım. Fiyat skalası da çok geniş. Ütü fiyatlarına çok şaşırdım bu kadar yüksek olacak ne olabilir ki modundayım ancak çok büyük de bir gereklilik
Nikita nisanbhr evet çünkü buharlı ütüde ütüyü yapan ütünün tabanı ya da elektronik sistemi değil, tamamen buhar.
nnoktaa nisanbhr evet şimdi ben de fiyatına baktım. Maalesef fiyatlar uçmuş. Allah içine sindirsin inşallah gönlünce güzek bir ütü bulursun.
nisanbhr sudenaz0 aa hiç duymadım bakayım bir ona teşekkür ederim 🤩 Düzeltme: çoook pahalı geldi 30-40bin bandında imiş 🫠
1cocukannesi_1 nisanbhr homend steamwork 1167H buhar kazanlı güncel fiyatı 2800 civarı diğer buhar kazanlı ütülere göre çok uygun fiyatlı ve performansı çok iyi