nisanbhr Merhaba, sizlerden acil ütü önerisi istiyorum. Kullandığım ütü philips eski modellerden ve son dönemlerde kıyafetlerimi yaktı. Yeni bir ütü alacağım ve muhteşem dediğiniz önerilerinize açığımm
1cocukannesi_1 nisanbhr homend kazanlı ütü kullanıyorum çok güzel diğer kazanlı modellere görese fiyatı uygun
miniminibirkus nisanbhr Grundig kazanlı model kullanıyorum. Elim ayağım gibi ütü eziyet olmayı bıraktı sayılır.
nisanbhr miniminibirkus kazanlı olmasının avantajı çok mu? Yer sıkıntım var o nedenle kazanlıları nereye koyacağım konusunda tereddüt ettim 🫠
miniminibirkus nisanbhr Daha hızlı ütülüyor. Pratik. Bir iki geçiyorum açılıyor kırışıklık. Kumaş tipini falan tanıyor.
Nikita nisanbhr ben on sene kadar önce Vestel v-press almıştım. Buhar kazanlı herhangi bir ütü bence fıstık gibi olacaktır.
1cocukannesi_1 nisanbhr homend steamwork 1167H buhar kazanlı güncel fiyatı 2800 civarı diğer buhar kazanlı ütülere göre çok uygun fiyatlı ve performansı çok iyi
nnoktaa nisanbhr Tefal GV9620 Pro Express Ultimate 2600 W Buhar Kazanlı Ütü kullanıyorum aşırı memnunum. Eskiden buhar kazanlı ütülere karşı ön yargılıydım. Ama kullandıktan sonra çok büyük rahatlık odluğunu farkettim.
nnoktaa nisanbhr evet şimdi ben de fiyatına baktım. Maalesef fiyatlar uçmuş. Allah içine sindirsin inşallah gönlünce güzek bir ütü bulursun.
KendiEvimdeDeplasmandayim nisanbhr tefal pro express ultimate kullanıyorum ama benim kullandığım model yok sanırım 5seneyi geçti alalı. Modelin 2.si çıkmış galiba ultimate 2diye. Ben kendiminkinden memnunum
nisanbhr KendiEvimdeDeplasmandayim yukarıda bir hanımefendi daha önermiş internet fiyatı 27.000 tl yazıyor çok pahalı geldi :(
nisanbhr Nikita kazanlı ütülerde marka aşırı aşırı fark etmiyor benim anladığım. Fiyat skalası da çok geniş. Ütü fiyatlarına çok şaşırdım bu kadar yüksek olacak ne olabilir ki modundayım ancak çok büyük de bir gereklilik
KendiEvimdeDeplasmandayim nisanbhr doğrudur ya ben alırken asgari ücret kadar değildi fiyatı malum ekonomi 🥲