bademli_puding Minikkalbinannesi benim oğlumun en sevdiği yemek hiç birşey onu şöyle tencerede iyice kaynatıyorum beş dakika o hiçbirşey suyunu çekince tamamdır koy önüne bayıla bayıla yesin 😤😒
anonimli Pirinç pilavı 😂😂 15 aylık ve pirinç pilavı yoğurt görünce kendinden geçiyor 😂 Kahvaltılık olarak da, patates kızartması ve labneye bayılır 🤭
bademli_puding Minikkalbinannesi bende ağlanacak halime gülüyorum valla 😂 az önce bile gerçekten ağladım yani hiç bişey yemiyor bıktım artık herkes çok zayıf diyor üstüme geliyor sanki ben bilerek aç bırakıyorum 🤦🏼♀️
Aklimideliricem Benim büyük pirinç pilavı üstüne mor lahana turşusu bayılıyo rengi dönüyor ya o hoşuna gidiyo sjdjdjsj küçük olan da en çok makarnacı diyebilirim ama genel olarak ikisi de yemez seçmezler çok şükür 😂
mihriban0 Minikkalbinannesi Canım oğlum annesinin yaptığı yemekleri genel olarak seviyor aynı yemeği başkası yapınca asla aynı iştahla yemiyor 💙
Minikkalbinannesi oylesinebiri__ kız ne olacak dışardan yiyince ver çocuğa yesin😂😂 ne güzel seviyormuş madem
Pamukhanim_ oylesinebiri__ benimki de bayılıyor. Hep yediğimiz bir pideci var bazen içini kendim veriyorum bazen oradan yeriz. Yokmu öyle hep yediğiniz bir yer.