uykusuzanne__ asel2309 koltukları ılık suyla bulaşık deterjanıyla siliyorum dolapları da temizleme mendiliyle siliyorum
Omeraslan asel2309 Koltukları Arap sabunlu su ile siliyorum. Dolaplarimi da Arap sabunu ve çamaşır sodası karıştırıp siliyorum.
Niyesordunbucevabi asel2309 koltuklarımı beyaz sabun ve Arap sabunuyla mikrofiber bezle siliyorum mutfak dolaplarımı da çamaşır sodası ve Arap sabunu
suhedaaaaa asel2309 Dolapları bazen yumuşatıcı ile siliyorum yağı söküp atıyor. Hatta eğer yapışkanlı bant izi varsa onu bile anında söküyor deneyin.
uykusuzanne__ asel2309 yağ lekeleri var onlara etki eder mi O zaman yağ çözücü spreyler var onları sık sonra ılık suyla sil
ChatGPTanne_ asel2309 Domol var canın sprey köpük şeklinde sıkıyorsun bi süre sonra o kiri akıtıyor sen nemli bezle siliyorsun cam gibi parlıyor valla dolap Kırmızı kapaklı olanı
asel2309 uykusuzanne__ asperox glint cif bunları kullandım ama daha etkili olan var mı biliyor musunuz
uykusuzanne__ asel2309 marketlerde oluyor bir bakın yağ çözücü diye geçiyor sıkınca 1.2 dk bekliyorsun sonra siliyorsun tertemiz oluyor
asel2309 uykusuzanne__ biraz lekeli çok yaş silmem sabahtan silerim akşama kurur o zaman pencereleri açarım