cnngkdmr mervemn inş canım senin bebek neler diyor mesela yavaş yavaş diyorlar zaten hemen bi anda olmuyor bol bol kitap oku farklı hayvanlar nesneler göster her eşyayı tanıt bebeğe bu böyle bu şu falan diye
kaderaa4 ticktack benim kızımda 15 aylık aynı şeyleri söylüyor anne baba dede mama gel al Hayvan sesleri taklitler bence endişelenecek bi durum yok içini Ferah tut her çocuğun gelişimi farklı daha çok küçük yavaş yavaş öğrnenicekler
ruveyda_34 mervemn tabikide canım çok erken daha bebekler bir günde bıle fark edıyor bugun demez bır bakmıssın yarın der öyle farklı bır gelısımlerı var 😍biz sadece onları desteklemeye bakalım daha güzel ogrensınler herseyı
Tugcebb mervemn doktor bize 1 yaş kontrolünde sormuştu baba mama gibi şeyler söylüyor demiştik. Tamam yeter daha ne desin demişti 😂 17 aya kadar hayvan seslerini çıkarmaya başladı. 17den sonra bir açıldı tam açıldı.
mrscakir mervemn benim kızımda 13 aylık baba, dede, mama, gel, kedi görünce bisi bisi diyor, kuş yada karga görünce gak gak diyor, aslında görünce söylediği bir çok şey var ama genelde dilinde sadece bunlar var. Bir ara bana anni diyordu ama artık demiyor 😂
gizemokur mervemn 15 aylık oğlum 11 kelime var net çıkaramıyo bazılarını tabiki şu son 1 ayda arttı kelimeleri anne demeye 1 haftadır başladı daha konuşurlar ya siz sürekli konuşun onunla birden kelimeler dökülür ağzından ona bakarsak sosyal medya da 1 yaşında çocuk bütün renkleri sayıyo baya dilli hep beraber oturup kafayı yememiz lazım 2 kelime de normal 15 kelimede sıkma canını hiç 😅