bianneo Arkadaşlar evde güne nasıl başlıyorsunuz? Dışarı çıkmasanız da makyaj yapar mısınız? Yaparsanız neler sürersiniz? Sanırım çocuktan sonra çok saldım. Sadece yüzümü yıkıyorum hop güne başlıyorum . Bu durumdan sıkıldım evde de bakımlı olmak istiyorum ama neler yapmam gerek bilmiyorum. Mesela artık pijama modundan da çıkmak istiyorum. Bu arada bunu kendim için istiyorum. Daha iyi ve özgüvenli hissetmek için.
uykusuzanne__ bianneo hiç makyaj yapmayan ben bu arada dışarıya çıksamda hiç bir şey sürmem doğal ve naturel😂
Marianne bianneo normal hayatta da makyaj yapmıyorum. Sabah üzerimi değiştiriyorum mutlaka. Yüzümü yıkarım. Toner, emulsiyon, krem, göz çevresi kremi sürerim. Kaş sabitleyici ve maskarası kullanıyorum bir tek. Yüzüme makyaj yaparsam bebeğe sürülür ki.
NariNariKiminYari bianneo dışarı çıkmadığım bir gün yok o yüzden her gün makyaj yapıyorum. Her sabah ve akşam cilt bakım rutinimi yaparım
gg3848 bianneo her gün makyaj yapıyorum genelde çünkü kızımla markete bile gitsek makyaj bizim rutinimiz🙈 cilt bakımı da akşamları mutlaka yapmaya çalışıyorum arada yorgunluktan atladığım oluyor tabi
bianneo uykusuzanne__ yaa🫢 aslında kızın ilk doğduğu zamanlarda ben de yapmıyordum. Ama artık en azından dışarı çıkarken yapıyorum öyle iyi geliyor ki
bianneo Marianne en azından bakım için bir şeyler sürüyorsunuz bende o da yok. Cilt bakımı yapmam lazım öyle uzun zaman olmuş ki nerden başlanır bilmiyorum bile. Güzellik merkezinde yaptırdığımla kalıyorum.
Arimayaa Marianne 25 30 yas için göz kremi önerirmisiniz? Bu konuda hiç bilgim yok cilt karma kuru karışımı
bianneo NariNariKiminYari yaa ne güzel. Cilt bakımı dahi yapmıyorum artık rutine bindirmek istiyorum.
NariNariKiminYari bianneo düzene sokunca artık su içmek gibi bir ihtiyaç oluyor eskiden olsa makyajla bile uyurdum ama şuan rutinimi hiç bozmuyorum
rumeysadc1 Hergün cilt bakımı yapıyorum desem yalan olur bazen üşeniyorum açıkçası 3 güne bir yaparım genelde.Yataktan kalkar kalkmaz üzerimi değiştirim ve parfüm sıkarım hergün onlarsiz yapamam dışarı çıkarken de makyaj yapıyorum çünkü kendimi çok iyi hissediyorum öyle
bianneo rumeysadc1 3 günde bir yapmak bile bir şey yaa. Bende yataktan çık üstünü değiştir işlere giriş. Neden böyle oldum bilmiyorum
Brownintens Dışarıda yapmıyorum ama evde iki üç günde bir yapıyorum makyaj moduma bağlı sabah akşam yüzümü dalinle yıkıyorum nemlendirici sürüyorum Hürrem afro yağı surıyorum boynuna bileklerime 🙃bazende parfüm kullanıyorum yüzüme hiç makyaj yapmasam bile bir allik göz kalemi sürüyorum iki tane bebem var biri üç buçuk biri iki yaşını geçik bazen diyorum sal gitsin uğraşmak istemiyorum ama eşim ıcin işte sadece sabaj akşam cilt bakımı rutini bile yapsanız size iyi gelecektir🌷
bianneo Brownintens işte aradığım cevap. Yani rimel allık sürmek bile iyi hissettirir diye düşünüyorum. Ben de yapmak istiyorum bir de cilt tonu eşitleyici bir krem belki.
bianneo gg3848 yaa ne güzel. Ben de yapmak istiyorum. Markete giderken bile güzel giyinenlere vs çok özeniyorum.
mercankus bianneo kalktığım gibi hoppp abdesetımı alıyorum, pijamaları cıkarıp şık şıkıdım ev kıyafetlerımi gıyıyorum saç baş koku hafif makkajjjj güne hazırız 😀 iki çocuğum var ve hıc zor degıl kendine zaman ayırmak yeter ki işte 👏
bianneo mercankus ay abdest merak ettiğim konulardan. Malum namaz kılıyoruz. Her defasında makyajı çıkarmak da mesele. Biraz da bu yüzden geri durdum bu zamana kadar. Peki makyaj olarak neler yapıyorsunuz? Mesela allık, lip balm, rimel falan mı?
Marianne Arimayaa missha bee polen tavsiye ederim. Kiehls markasına da bakabilirsiniz. Bütçeniz el veriyorsa Estée Lauder’in göz kremini öneririm. Uygun bütçede Missha derim.
rumeysadc1 bianneo o kadar çok sorumluluğumuz varki evde görünmeyen yüklerimiz heryeri tertemiz yapıp kendimize bakamiyoruz bazen maalesef
gg3848 bianneo giyinirsin kuzum birkaç kere yapsan zaten sonrasında gerçekten alışkanlık haline geliyor ben hayatta eşofmanla bile markete inmem alışkanlık galiba🤗