bussbety ben tracy hoggun yatır kaldır yöntemini uyguladım. Odasına park yatak aldım uyku saatinde park yatağına yatırdım, ağladığı anda kucağıma alıyordum konuşmadsn sırtını severek sakinleştiriyordum, sakinleştiği gibi anında geri yatırıyordum, bi daha ki ağlayışında yine aynı şeyi yapıyordum bu döngü ilk 3 4 gün en az 20 30 kere devam etti. Sonradan kendi alışmaya başladı her gün beşiğinden bir adım uzaklaştım ama odadan hiç çıkmadım. 1,5 hafta sonra yatırdıktan en fazla 2 dk içerisinde uykuya dalmaya başladı. İlk 1 hafta sadece odasında denedim daha sonra koltukta, misafirliğe gittiğim yerlerde, dışarda bebek arabasında her yerde aynı tekniği uyguladım ve toplam 3 haftamı aldı. Ki benim bebeğim 13 aylıktı yani alışık olduğu bir düzen vardı 1 aylıkken ayağımda sallamaya başlamıştım 12 aydır ayakta sallanan bir bebeği alıştırmak inanın çok daha zordu eğer bebeğiniz 5 6 aylıksa çok daha rahat verebilirsiniz uyku eğitimini. Tek kural ağlatmamak, ağladığı anda kucağınıza alıp sakinleştirin