elif0712 seros3535 ya ben özellikle gece uyurkenn sesini duymak içinn istiyorumm bi de tabii görmek istiyorumm
seros3535 elif0712 Bence benimkine bakabilesiniz tüm ihtiyaçlarınızı karşılar veya Xiaomi ev için de onu kullanıyoruz ondan da memnunuz
elif0712 biricik9 ilk telsiz almayı düşündüm bende ama bebeğimii görürsemm daha rahatt olurum diye kamera almak istiyorum
yenibir_ elif0712 xenon kullanıyorum özelliği çok fazla telefona baglanıyo haraket sensörü var gece görüşü baya iyi sevdm
elif0712 yenibir_ yaa telefona bağlamalıları bilmiyorum mesela gece ağladığında telefondan nasıl duyucam uygulama açık olmadann
momgizy elif0712 v tech, kesinlike öneririm internet gerektirmiyor en güzeli o gece görüşü ses algısı çok iyi komşumda aldı o da çok memnun kaldı telefona başlağanan vs net koptuğunda işlevsiz kalıyor yada sürekli telefona bakmak gerekiyor
elif0712 momgizy evettt bende o yüzden monitörlü almak istiyorumm bu markaya bakıyodum bendee teşekkğr ederim
sedaakl01 Xenon smart akıllı bebek kamerası kullanıyorum çok iyi çokta memnunum kesinlikle öneririm gece görüşü hareket algılama ses algılama ve ağlama algılama var bir çok özelliği de var kesinlikle almalısın
EmirYekta Biz ixaomi aldık çok memnunuz telefondan çok net gece görüşü vs telsiz kullanımı çok güvenli gelmiyor bana kamera da dönmesi ne konumda daha iyi oluyor yakınlaştırma 360 derece dönme tüm özellikleri var daha kullanışlı