Balbulutu emirefemom ayy randevu bulamadık bir buna bulduk ya 🥴oda hiç memnun kalmadım. Artık Fatma hanıma giderim sağol canım nasılsın bu arada
emirefemom Balbulutu Zaten randevu hep açık olan doktorlar genelde tercih edilmeyenler oluyor 😂 İdare eder canım bol ağrılı bir gebelik dönemi ile baş etmeye çalışıyorum Sen nasılsın
emirefemom Balbulutu Hem de acildeki hemşireler acayip deneyimsiz Bir kan almak için 10 dk uğraşıyorlar
Balbulutu emirefemom aman aman 🤭 iyi oldu valla aklıma sen gelseydin Ah etiketlerdim ya sağlık olsun.
emirefemom Balbulutu Ben pek aktif değilim pek görmüyorsundur beni burda pek ondan gelmemişimdir 2022-2024 seneleri arasında baya aktiftim burda artık sarmıyor gibi geliyor 🤭
emirefemom Balbulutu Amin canım Ay migren çok kötü çekmeyen bilemez rabbim şifa versin birde iki çocukla daha zordur
esraperaonur Balbulutu söylediği kadın doğum doktoru salih dural çocuk doktoru olarak bende hüsam beye götürüyorum mesai sonrası nöbete kalan kadın çocuk doktorunu da çok sevdim baya ilgili çocukla
Balbulutu emirefemom çok kötü hemde oruç zorluyor ama tutmasam da içim rahat değil ki. 🥹 AMİN sağol canım ☺️ sana da inşallah sağlıkla doğurmayı nasip etsin inşallah
emirefemom Balbulutu Ben tutmuyorum tansiyon çıktı bu gebelikte ilaç kullanıyorum içim hiç rahat değil 🥹 Çok teşekkür ederim amin 🫶🏻🫶🏻
Balbulutu emirefemom bende hamileliklerimde tutmadım canım üzülme ☺️ tutarsın inşallah. Kendine dikkat et. Rica ederim canım