Balbulutu doktor hakkında pek olumlu şeyler söyleyemiyceğim 😏diğer gittiğimiz doktorlar daha ilgiliydi bir film çekilme 2 dk sürdü biraz beklese bakardı kartını verdi mesaj attın dedi 🙄
kanalizzze59 Balbulutu optimeti bilmemde İrmette salih bey var çok çok iyi yarım saat ultrason bakıyor😅
esraperaonur Balbulutu söylediği kadın doğum doktoru salih dural çocuk doktoru olarak bende hüsam beye götürüyorum mesai sonrası nöbete kalan kadın çocuk doktorunu da çok sevdim baya ilgili çocukla
emirefemom Balbulutu Hangi dr geçmiş devlete umarım fatma hanım değildir dediğin doktor hakkında hiç bir bilgim yok hiç gitmedim de
Balbulutu emirefemom Salih karaoğlu beğenmedim canım. Özge lisar canım irmet deydi devlet hastanesine gitmiş
emirefemom Balbulutu Anladım canım Oğlum doğdu doğalı Optimed de Fatma hanıma gidiyorum Fatma ışıker çok memnunum
emirefemom Balbulutu Çerkezköyde canım Fatma hanım Kapaklıdaki optimede evime baya yakın olmasına rağmen alışamadım bomboş hastane ruh gibi
Balbulutu emirefemom ayy randevu bulamadık bir buna bulduk ya 🥴oda hiç memnun kalmadım. Artık Fatma hanıma giderim sağol canım nasılsın bu arada