Mavinarsuyu Nsrn1 Rafine zevkim Uygar Doğanay çalıyor arkada 😅 Kör olası gözlerim yine seni arıyor diye yükselişte 😄
Nsrn1 Mavinarsuyu benim çalma listesi o kadar karmaşık ki 😅 Ezginin Günlüğü ile başladım Yeni Türkü, Emre Fel, falan derken şu an Deriko saçın örmezler çalıyor 😅 muhtemelen birazdan bazı sevdiğim Türkçü grupların şarkılarına geçecek o hissi verdi bana listenin gidişatı 😅
Mavinarsuyu Nsrn1 Çok modern bir liste ☺️ Uygar’dan Ahmet Kaya’ya geçti benimki. Arabesk insan olmak zor ya 😅
[silindi] Nsrn1 o zaman bi Ferdi özbeğen gelsin benden Gündüzüm seninle.. Geceeeemmmm seninlee.. Beyhude geçti bu ömrüm, ömrüm derdiiinnn derdin derdinnnleeee…. Aşkımı bir sır gibi, senelerdir sakladım Geceleri ruyamdaaaa ismini sayıkladım
Nsrn1 Temizlikperisi yeni şarkılarda çok da meymenet yok zaten ya. Özellikle şu şarkı söylediğini zanneden havhavcılarda 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Nsrn1 [silindi] ben de severim ama şu an sorsan bir çok şarkısını hatırlamam dinlesem ezberden söylemeye başlarım öyle de bir saçma hafızaya sahibim 😅
reyyan31 Maşallah hanımlar hepiniz mutlusunuz daim olsun . Ben biraz derbederim 😁 Bombalnmış şehir gibiyim 🎶🫶🏻