beyaz1 Kızlar şu gözlemeyi nasıl yapiyirsunuz ben niye yapamıyorum sert oluyo kaskatı varmi püf noktası yağda sürüyorum
Mavinarsuyu beyaz1 Dolduruyorum içini koyuyorum tavaya. Piştikten sonra sıcakken katıyağ ile yağlıyorum. Üst üste dizip örtüyle kapatıyorum.
bitboylum beyaz1 hamuruna biraz tereyağı koyuyorum ben bir de böyle haşhaşlı yağ ile öncesinde yapıp sarıyorum tekrar bekleyince yumuşacık oluyor. Hatta Kütahya lılar gibi arasına ketçap sıkıp marul domatesle dürüm yapıyorum kesinlikle deneyin muhteşem oluyor
beyaz1 bitboylum hazır yufkayı yagliyorum içini falan tavaya kıyıyorum pişerken sert bekleyince de yumuşamıyor anneminkiler hep yumuşak olurdu ben beceremiyorum
bitboylum beyaz1 he ben hamuru siz yağıyorsunuz sandım kusura bakmayın. O zaman milföyden deneyin bşr de belki öyle olur. Çünkü hiç hazır yufkadan gözleme yapmadım
Niyesordunbucevabi beyaz1 yufkan taze değilse de sert olur pişirirken mutlaka yağlayın orta ateşte pişirin ben bu şekil de yapıyorum yumuşacık oluyor
hazale966 beyaz1 yufkayı açıyorum ortasına kaşar rendeliyorum. Siz istediğinizi koyabilirsiniz. Sağ sol üst alt katlıyorum kare olucak şekilde ve tavaya sığacak şekilde. Tavaya yag koyuyorum ısınınca atıorum alt üst çeviriyorum. Çok güzel oluyor
cokbilmismom beyaz1 yufkanız kalın ve sert olamamali market yufkaları güzel değil mesela yufkacıdan yumuşacık yufka alın hiç sert olmaz onunla
fatmayt beyaz1 merhaba ben 4 e kesip siviyag su karışımı surup yapıyorum katlayip kare sekli i veriyorum yumusak oluyor böyle icine de harc olarak ne koymak isterseniz. Pisince de üstüste duzince yumusak kaliyor.