bir1anne melikayn Ben blw öntemi ve püre şeklinde karışık ilerliyorum sebzeleri veya meyveleri parmak şeklinde kesip haşlayıp veriyorum 6.5-7 aylıkken o şekilde başlamıştım
defnevedoruk melikayn ikisinede ek gıdaya başladığımızda başladım. Oğlum mesela suan 8,5 aylık koparıp yiyebiliyor verdiklerimi artık
melikayn bir1anne haşlanmış meyve sebze yerken damağıyla büyül koparıyor mu peki boğazına kaçmasından endişeliyim ben
bir1anne melikayn başında bekliyorum öyle bir durumda müdahale ediyorum. çok fazla yaşamadım öyle bir durum. Bebek kendi ayarlıyor
sarikavun melikayn koparabilir tabiki. En basindan beri bwl yaptim. Hatta meyveleri haslamadim ben haslanmis yemedi. Ayva dahil herseyi kendi kemiriyo. Baslarda ogurebilir oksurebilir normal. Yaninda olup takip etmeniz gerekiyo. Ben bekliyodum kendi cikaramazsa mudahale ediyodum. Sonra kendi cikarmayi ogrendi.
melikayn sudenaz0 maşallah ne güzel bende alıştırmak istiyorum inşallah alışır neler veriyorsunuz peki
melikayn bir1anne teşekkür ederim cevabınız için püre neler yapıyorsunuz acaba genelde meyve püresi yapıp yediriyorum sebze olarak neler yapıyorsunuz
sudenaz0 melikayn alışır neden alışmasın 💝 İlk ek gıdaya geçtiğinde sebzeleri uzun ince şekilde haşladım meyveleri genelde süzgeçte verdim. Ev inanılmaz batıyor o halım kaç kez yıkamaya gitti o koltuklar kaç kez yıkandı haddi hesabı yok ama kendileri yerken daha keyif alıyorlar beceri kazanıyorlar hiç korkmayın
bir1anne melikayn mevsim sebzelerin karıştırıyorum mesela dün brokoli havuç hindi etini buharda haşladım sonra püre yapıp verdim. Kahvaltıda ise pankek yapmıştım kendi yedi. Tabii Başlangıçta tek sebze ilerleyip alerjik durumunu takip etmek önemli
melikayn bir1anne çok şükür alerjik bir duruma rastlamadım henüz bazı sebzeleri sevmedi ilerleyen zamanlarda tekrar tattırmayı düşünüyorum
durbakalim Doktorumuz blw yapabileceğimizi söyledi 6 bucuk aylıktı dediğinde,bende korkuyorum ama alıştırmak gerekiyor bir yerde de.Vakumlu çelik tabak almak istiyorum bunun için ama bulamadım.Önerisi olan olur mu acaba?
melikayn sarikavun bende hep yanındayım müdahele etmem gereken yerde ediyorum sıfırdan insan büyütmek Zor cidden