cigdem9 Bebeklerinizi Adana’da nerde sünnet yaptırdınız acaba? Oğlum 5 aylık sünnet ettirmeyi düşünüyorum.
Mirzaaninannesiii cigdem9 merhaba dün yaptırdım güzelyalı hastanesinde.Lokal yapılıyor,ameliyathaneye girip çıkması yarım saat sürdü.muayene 1.060, sünnet 17.000 tl. Doktor Ali elbek çok memnun kaldık.
Eyll-9 cigdem9 devlette hemsireyim ama özel düşünüyorum araştırıyorum makul fiyat kaliteli hizmet arıyorum
cigdem9 @Eyll-9 benim oğlumda 5. Ayına giricek bende araştırma içerisindeyim biranönce yaptırmak istiyorum hareketlendikçe daha zor hale geliyor keşke 3 aylıkken yaptirsaydim diyorum.
Eyll-9 cigdem9 cocuk cerrahi yapar galiba benim çalıştığım kurum sünnet yok şehirde seyhan devlette varmis ama ben çekemem 3 hasta aynı anda dr un keyfini bekle zor algomed baya uygun bakalim iyi derlerse gidip görüşeceğim
Mirzaaninannesiii Eyll-9 teşekkür ederim,dikiş yok,sadece anestol krem verdi, birde antibiyotikli krem dönüşümlü sürüyorum.dün 2 kezde calpol verdik
Eyll-9 Mirzaaninannesiii lazerli yapmis o zaman son teknoloji bende oraya karar kıldım gibi çok ağlıyor mu bebis sakin mi
Eyll-9 Mirzaaninannesiii bende kartın bardak yapacam ilk 2 gün yeterli oluyormuş dediler kızarıklık ne zaman gecer onu merak ediyorum
Mirzaaninannesiii Eyll-9 evet lazerle, geldiğinde hiç ağlamıyordu,ama içerde biraz ağlamış olabilir,çünkü uyuyordu uykusundan uyandı ameliyathaneye giderken
Mirzaaninannesiii Eyll-9 kızarıklık bugün bile vardı,doktor kantaron yağı sürebilirsin demişti bende yoktu sürememiştim.ama bugün kantaron getirdik sürdük bir kaç saat geçti baktım ki kızarıklık geçmiş.yarında kontrolümüz var.bakalım ne diyecek doktor