Melo4 11 buçuk aylık bıngıldağı açık d vitaminini 4 damla verin günlük dedi böyle bir durum yaşayan var mı ?
simseklivekalpli Melo4 d viti arttirmadan tahlile göre devam edin bence. Geç kapanacak olabilir sebepsiz, ki 2 yaşa kadar normal kapanmaması, tiroid sorunu olabilir. Benim kızımın 2 yaşa doğru kapandı kaldı 1 yasta d vitamini normalin çok üstündeydi kestik.
gzmoztm Melo4 merhaba ne kadar acık mesela hiç kapanmadımı bizimde öyle şuan 12 aylık hiç kapanmadı hafifçe çökük
birprens_birprenses Melo4 benim kızım da öyle 15 aylık olacak hafif göçük hala doktor d vitamini ne devam etmemizi söyledi 1 ay sonra kontrolü var bakalım o zaman ne diyecek oğlum 12 aylıkken kapanmıştı hepsi bir olmuyor anlamadım bende
Melo4 simseklivekalpli 2 yaşa doğru kapanması normal değil mi ? İlk kızım da böyle birşeyle karşılaşmadığım için doktor öyle söyleyince biraz endişelendim
simseklivekalpli Melo4 evet normal. O yüzden d viti arttirmayin tahlil olmadan belki fazla çıkacak bizimki gibi.
Minikbirprenses gzmoztm bizimkide açık 14 aylık oldu kontrol ettirdim doktor 18 aya kadar kapanır diyorda bakalim
Melo4 birprens_birprenses benim büyük kızım da öyle oldu hatta onda takip etmenin bu kadar önemli oldupunu bilmiyordum normal gelişim gösterince. Şimdi doktor böyle söyleyince tedirgin oldum açıkcası
birprens_birprenses Melo4 aynı durumdayız oğlum da öyleydi vaktinde kapandı ve bütün gelişimi normal kızım hala göçük ve konuşamıyor bıngıldak kapanmadigi için mi anlamadım
Melo4 birprens_birprenses tam kaç aylık benmki 11 ay 25 günlük. İlk kızımın dil gelişimi daha iyi ve hızlıydı bu daha yavaş sadece baba , dede , gel , abla diyor onu da canı isterse ama ben her çocuk farklıdır diye düşünüyorum çünkü büyük kızımın da motor becerileri daha yavaştı bu daha hızlı
birprens_birprenses Melo4 14 ay 20 günlük anne hav hav git dur bunları söylüyor kelime olarak bende aynı şeyi düşünüyorum her çocuk farklıdır diye ama içim içimi de kemirmiyor değil bir taraftan
birprens_birprenses Melo4 bizde var bay bay alkış öpücük atma koş gel sarılalım diyorum koşarak gelip sarılıyor söylediğim her komutu anlıyor tek sorun kelime yok ben biraz da 27 aylık bir bebeğim daha var o çok hirpaliyor kardeşini biraz da ona dayatiyorum aslında o yüzden konusmayip kendini içine çekti diye düşünüyorum
Minikbirprenses birprens_birprenses benim kızımda 14 aylık fakat bu kelimeleri söylemiyor baba diyor sadece bişey sürerken ih ih diye ses çıkartıyor okadar bingildak fazla açıktı bizimde
Melo4 birprens_birprenses benim büyük kız da 4,5 yaşında her şeyi elimden alıyor sıkıştırarak sevmek istiyor küçük kaçıyor bunalıyor belki o da hırpalanıyor olabilir bilmiyorum
Melo4 gzmoztm eşim en son götürdüğünde ona d vitaminini 4 damla verin bıngıldağı açık demiş onunda sormak aklına gelmemiş
birprens_birprenses Minikbirprenses bir konussalar da rahatlasak ya valla kendimi suçlu hissediyorum kızım konusmadikca acaba ben mi ilgilenemiyorum diye