aysebilge25 Kizlar ben dyson dikey supurge almak istiyorum istediğim özellikler halı basligi Lazerli zemin başlığı Koltuk başlığı Toz alma aparatı Tetiğe basılı tutmam gerekmesin hangi modeli almam gerekiyor
biebrarvar aysebilge25 kablolu Dyson’ın almanı öneririm kablosuz Dysonlar hiçbir halta yaramıyor boşa para yani
organikirmik aysebilge25 gen5 alerji için daha uygunmuş alırken ona bakmıştım evde kedi var oğlum da yeni doğmuştu sanırım nolur nolmaz diye. Aynı başlıklar başka üründe varsa gerek de yok o paraya
hande236 Gen5 çok ağır ben dyson v12 absolute kullanıyorum 2.5 yıldır harika aradığınız özelliklerin hepsi var, bende çok araştırmıştım
aysebilge25 organikirmik geri kalan herşey aynı mi v12 gen 5 arasındaki tek fark ağırlıkları mi çekim güçleri nssil
organikirmik aysebilge25 karşılaştırma sitesinden baktım gen5 280 aw v12 150 aw çekim gücü diyor. Çalışma süresi gen5te 10 dk daha uzunmuş. Toz kapasitesi 2 kat fazla diyor ama ne açıdan bilemedim hazneleri aynıdır herhalde
esesturk aysebilge25 bende v12 diyorum ama v15 kullananlar hazne ve çekim gücünden dolayı v12 yerine v15 diyor dysona Salı günü bir zam geldi bende bu hafta kadınlar günü diye indirim bekliyordum yoksa ve alıcktm. Rowenta kablolu süpürgem var baya iyiydi ama artık 7 sene oldu ve ömrü bitti. Şimdi dysona zammı geldi yoksa kadınlar günü diyemi bu fiyatlar merak ediyorum