Noname_1 Kızlar bu ay adetim 4 gün gecikti normalde hiç gecikmez erken bile olurum erken gebelik testi yaptım tek çizgi doğru mudur hamile olma ihtimalim olabilir mi erken mi yapmışım
hfzftm Noname_1 benimde 6 gün geçti bende test yaptım negatif çıktı ağrılarımda var hergün ama gelmiyor 😕 Ramazanda etkiliyor tabiki açlık ve susuzluk birde mevsimsel diyor herkes
kocatarafindanefret Noname_1 8 gün geciktim dün test yapmıştım negatif bugün geldi çok şükür hahash😃😃
cagllay Noname_1 benımde 8 gün gecikti test yaptım negatif bebek durumu yok ztn ama klasik gecikince hemen test yapayım dedim ajdjdjdj formda gördüm bu ara herkesın böle demek
rumeysadc1 Geçen ay benim 10 gün gecikti adet oldum ama eğer emziriyorsanız bazen oluyor böyle gecikmeler
bebeklianne_ nnoktaa benimde 14 gün geçti hala tık yok testler hep negatif çıktı ama belkide erken yaptım ondan yarın birdaha yapacam inşallah yoktur siz oldunuzmu adet
elmaelmaelma Bu ay benim de 5-6 gün gecikti. Oruçtan dolayı mı yoksa mevsim geçişiyle mi alakalı bilmiyorum.
bebeklianne_ elmaelmaelma bence havalar etkiliyor yaaa iki üç gün geçiyordu benim ama 14 geçmemişti hiç 14 gecikmeden sonra oldum