Brsmom evet tutalimki whatsappda yazişiyo ya kimese ses atiyo.uygulamaya giriyorsun kamerada goruyirsun ön kamerayla ve arka kamerayla baya belli oluyo
.ama whatsapp yazismalarini goremiyorsun sadece kimle me konusuyi nerdedir nereye gidiyo kamerali şekilde gore biliyorsun.hatta sen uygulamaya hirmezsen bile uygulama kendiliyindem kamera çeker kayit eder.
Ama bi sorun var.Bu program eşinizin telefonununada yuklemmeli
Programda eşinizin gmail hesapi olmali.aynen sizin telefondada eşinizin gmail hesapi eklenmeli.çnki eşinizi takip ediyorsunuz nerdedir ne yapiyo bunu eşinin gmaili lazim.yani yalnişlikla kendi hesapinizi eşinin telefonuna yapmayacaksin😁sirf eşinin gmaili hem kendi hemde senin telefonunda.
2.Eşini takip etmek isterken eşinin telefonuna mesaj gelicek "izn veriyormusun" gibi.Bundan eşin bile bilir.o yuzden ilk once eşinin telefonunda programi gizleteceksin.sonra bu uyguluma tarafindan gelen bildirimi sifirdan baglayacaksin.Ki gozukmesin.O an bilir.
3.Bu uygulamayi eşiniz bile bilir yani gizli programlar tuşuna basip bula bilir.ve oysaki sizi izleye bilir.o yuzden dikkatli olmaniz gerekir.
4.uygulamada eşinizin ne zaman telefonu kapatti ne zaman kilit açti ne zaman mesaj ya ses atti onlar yaziyo.malasefki kimle konuştu mesajlasti gorunmuyo..
5.uygulamada eger eşinize zeng geliyorsa yalniz eşinin konustugu kelimeleri duya biliyorsun karsi tarafi deģil.bu uygulqma sadece kamera.hem ön hemde arka kamerayla kaliteli gore biliyorsun.
tek eşler için deģil .anneler bebekleriniz için okula giden çoçuklar için rahatsizsa kulllana bilirsiniz.
Keşke kullanmasaydiniz derim ama...içinize kurt salmak istemiyorum.Ama ya beklediyin çikarsa napcaksin?kendini uzuceksin.bide lohusasin.Yapmayin.deģmez insan için bu kadar kendinizi uzmeyin...
ben uygulamayla eşimin ihanetini bildim.bundan onceler kendini şuphelo aparirdi dikkat sevgi cinsellik bile yoktu.en son bununla bildim.ve hayatimdan atdim o insani.Şu an bi ev içerisindeyiz ama ayriyiz.hayla pişmanim.keske hiç yuklemeseydim şu programi bilmeseydim diye ..bilip sadece kendimi mahv ettim.o yuzden deyiyorum size birakin kafasini napar yapsin.uzulen sen olucaksin.sütün kesile bilir 😥Sana boyle şryler olucak demem asla.herşry bi yana ben hiç bi kadinin uzulmesini istemem.çunki kendim yeteri kadar ezildim kötû oldum.
Neden bu kadar etrafli halde anlattim programi biliuormusun?Sadece kullanmisim ve biliyorum diye.
o yuzden yaziyorim çokbilmişler hemen yazmasin eleştirmesin beni.Kimse yazdiklaeima karişamaz yazaninda cevabini vererim.ben Sana yaziyorum linç yapanlara deģil.Sen bana sordun.bende sana yazdim anlattim.Hadi hayirli gunler .Allaha emanet ❤