Nsrn1 Kızlar bu akşam iftara ne hazırlıyorsunuz? 🫠 Benim eşim akşam işte olacağı için iftarı tek yapacağım ve canım kahvaltı yapmak istiyor. Kahvaltılıklarımı koyup bir çay demleyip bir de mis gibi menemen yapmayı planlıyorum 😄 Sizde ne var ne yok? 🌸
Duyulurum Nsrn1 tek iftara bayılırım. Ben tarhana çorbası ve saç kavurma düşünüyorum. Hamur açmalı bir şey istiyor canım lahmacun pizza pide falan ama hiç halim yok bugün.
metemom_ Nsrn1 misafirim gelecek diye kiremitte et Mercimek çorbası Pilav Salata Muhallebili kadayıf tatlısı yapmıştım 🥲 Başka yere söz vermişler
HELELEKADIN Nsrn1 bu akşam misafirim var Mercimek çorbası Tas kebabı Fırında tavuk şiş Pirinç pilavı Sarma Mor lahana mezesi Acılı ezme Yaprak sarması Gavurdağı salatası Soğuk baklava Ay oha ne çok sey yapmışım sayarken farkettim 😂
Nsrn1 binnur37 üniversitede hep gittiğimiz bir ev yemekleri yapan yer vardı. Orda yerdim bu menüyü anne yemeği özlemim arttıkça 😄 ellerinize sağlık şimdiden afiyetler olsun Allah kabul etsin 🥰
metekaanmom metemom_ ayy bı de hamile olduğunu biliyor demi bunlar önceden haber veririr insan yazık günah ya
oyoyoyyedibeni Nsrn1 menü harika . Ne ara 14 oldu maşallah ya hiç farketmedim. Benim menüde tavuk tantuni bayadır yapmadık özledik , kızlarıma ekstra çorba da yapacagm. Bide salata ortaya
acimavi Nsrn1 dolapta mantı var, onu ısıtacağım, bir de senelerdir hazır çorba almıyorum, geçen gün canım çekti kremalı mantar çorbası aldım😁 onu yaparım hemen eve geçtiğim gibi tamamdır🫠
Asliasafrakif Nsrn1 benim eşimde işte bende tek yapacağım bugün çocuklar la yiyebileceğiz şeyler yapıyorum tekken dün tarhana çorbası köfte kayısı hoşafı pirinç pilavı yaptık tatlı olarak pudigg:) Bugünde tavuk kızartacağım erişte pilavı ıspanaklı yoğurt tatlı olarak ayva tatlısı yaptım:)çocuklar 3.5 yaşında beraber yiyoruz
Nsrn1 Asliasafrakif ellerinize sağlık afiyet bal olsun 🥰 benimkiler de biri 3.5 diğeri 2 yaşındalar benimle yiyecekler onlar da 😄
ShutUp Dünden kalan üç kaşık çorbam var Sebzeli ton balıklı milföy börek Kremalı köri soslu makarna Salata