Defneannesi_ Kızımın dört gün sonra 6.ayi doluyor ve dört tane aşı vurulacak. Yaptıran anneler beni neler bekliyor huysuzluk ateş vs yapıyor mu ? Uykusu bozuluyor mu ? Nerelerinden vuruluyor aşılar? bilgi verir misiniz?
Ironsides Defneannesi_ 2 bacak 1 kol birde agza damla damlatiyolar canim bizde hafif atesli gecirdik huzursuzluk vs sadece vuruldugu gun biraz oldu onun disinda hicbisey olmadi
zeynepalp Defneannesi_ oğluma 2 bacak bir ağızdan yapıldı, kızıma da öyle yapılmıştı.. bir sıkıntı yaşamadım ikisinde de
Ayse53 Defneannesi_ iki bacak bi kol birde damla bizde ates falan olmadı sadece aynı gün huysuzlaştı biraz
Seyrif zeynepalp bizim de aynı şekilde 2bacak 1 ağız oldu.Diğerlerinin koldan yapılma sebebi ne acaba biliyo musunuz
Brcysr Biz yaptırdık oğlum çok huysuz oldu ateşi çok çıkmadı ama 3 gün böyle sürekli uyurken bile ağlıyordu böyle inler tarzda bayaga korktum ama sonra geçti ağır geldiği için biraz zorlandım uykusu flanda bozuldu ama geçiyor merak etmeyin🙌🏻
Mom9 Defneannesi_ iki bacak bir ağızdan damla. Damla çocuk felci aşısı ateş yapabiliyomuş ama bizde yapmadı sadece huzursuzluk oldu bi kaç saat gün içinde geçti
Tosbigim Defneannesi_ iki bacağından.. bide ağzına damla şeklinde.. hiç ağlamadı.. ateşide çıkmıyor benimkinin hiçbir aşıda çok şükür. Umarım sizdede olmaz.. ertesi gün huysuzluk vardı biraz..