hamcokelek33 edayocer biz hiçbir sıkıntı yaşamadık sadece biraz uyku yaptı🥹 öncesinde banyo yaptırın çünkü bcg aşısından dolayı 3 gün banyo yasak oluyor
mevos25 edayocer ben de gerilmiştim ama boşuna gerilmişim, zor uyuyan bebeğim mışıl mışıl uyudu ateşi çıkmadı çok şükür normale göre daha rahat geçmişti
ensar_nisa Korkulacak bir şey yok sadece ateşi 1° yükseldi onun dışında hiçbir problem yaşamadık ben de gitmeden önce çok korkuyordum
UrbanMom edayocer 2. Ay asisinda sadece 3 gun banyo yaptırma ateşi 38.5 olursa calpol ver demişlerdi diger aşılarda banyo kısıtlaması yoktu
gizemtemel Cok sukur bende sknti yasamadim ama bizim hemsiremiz iki bacaktan asisini yapti iki gun sonrada kolundan asi yapti ara verdi yani asisina huysuzluk ates vs olmasin diye dedi bir sknti yasamadik sukur
asrinhatasi edayocer 2.ay aşısından yarım saat sonra 10 saatlik uzun yola çıktık 😂 3 gün banyo yok. Aşıdan 1 saat sonra eğer ateşi varsa calpol verebilirsin demişti hemşiremiz.
edayocer asrinhatasi inşallah olmamış gibi geliriz bizde evimize nefret ediyorum bu aşı günlerinden 😠
damlaaa_1 @edayocer gecen hafta yaptırdık sabah 10 da yaptırdık akşam 7 de ateşlendi sonra parol ağrı kesici verdim biraz düştü gece yine ateşlendi üstüne sadece atlet giydirdim altına bir tane giydirdim üstü açık yatırdım bir de hemşire bize 6 saat sonra ateşi olursa bir daha ilaç ver dedi tekrar verdim ertesi gün iyiydi
elizinannesigeldi edayocer canım korkma , 2. ay aşısından ben de çok korkuyordum . Bide ilk bebeğim , kara kara düşünüyordum . Bebeğim ogün full uyudu diyebilirim, uykuya verdi kendisini sadece . Ateşini takip ettim , ateş falan olmadı . İçini ferah tut
smnbr edayocer O koldan yapılan aşı biraz canlarını yakıyor maalesef. Ağlayabilir biraz Ateş yaparsa da calpol verilebilir sanırım, hemşireler anlatır