Zumra_Fatma sevcan12 insAllah canım ama zaten temizleyiciyle temizliyorlqr ama n kadar temiz oluyor Allah bilir 😄
rumisssa sevcan12 yoo bı hafta duş aldırmadım kıyafetlerini degistirmeyle idare ettim annem biz bebekende öyle yapmış kuru tutmuş çabuk iyileşmesini sağladığı için birde mikrop kapma ihtimali azalıyor
psikoanne Bizim bi arkadaşın eczanesi var kızım 4 aylıkken başladı getir delelim demeye ama ben cesaret edemedim , kızım şu anlık 9 aylık bi yandan deldirmek istiyorum ama işte çok acır mı ona kıyamıyorum yoksa doğunca altın küpesi de hediye geldi duruyor
defnesmom3 sevcan12 aynen orda kafasını sabit tutmak zorunda biz tutmuştuk kafasını kafasını sabit tuttuk diye ağlamıştı ama geçti ikisini deldirmiycek misiniz
sevcan12 mavimil umarım bizde de öyle olur ama hiç sanmıyorum kızımı tanıyorum ve tam bir drama queen😀😀
defnesmom3 sevcan12 onların seçimi ama deldirin güzel oluyo çok güzel küpeler var isterlerse büyüyünce kullanmazlar
rumisssa sevcan12 ben aldırmadım çok rahat ettim çevremde hep öyle yapıyor bı haftadan bişi olmaz bence
[silindi] sevcan12 tabii ki öyle ama tabanca daha hızlı oluyor. Kendi istediği bir zaman deldirirseniz belki o şekilde korkmaz
Noname21 sevcan12 eczane en güveniliri tabi ki ama bence bekleyin diş dönemi yeni bitmiş huzursuzluğu ağrısı yeni bitmiş cocuk bir nefes alsın yeniden irrite etmenin bir anlamı yok