kedili1anne Kızlar molfix premium kullanıyorum beyaz olanı Sarı ve mavi paketi nasıl Alınır mı Beyaz olanı bi tık pahalı maviden
durbakalim kedili1anne pure&soft kullanıyorum memnunum.Kampanya oluyor bazen toplu alıyorum iyi oluyor.
myangelson kedili1anne şok marketlerde oluyor bazılarında bizim burada vardı ama artık gelmiyor internetten de sahte bezler olma ihtimalinden dolayı değiştirdim pure soft u 🥲 normalde memnundum güzel bezdi ama bulunmsi zorlanıyor
durbakalim kedili1anne premiumda kullandım kokusu ona göre daha az ,sızdırma bazen oluyor bizde özellikle oğlum gece çok emdiğinde.
defnealeyna08 kedili1anne Sızdırma olmuyor koku konusunda bir şey diyemeyeceğim bebeğim henüz üç aylık koku almıyorum o yüzden anne sütü alıyor aynı zamanda
myangelson kedili1anne ya buralarda falan gördüm postlarda sahte bez de satiliyormus orijinalden farklı oluyormuş biraz sanırım
kedili1anne Gldekpnci beyaz çok iyi gerçekten kullanıyorum ama diğerlerinden bi tıkk pahalı Sarısını sipariş ettim inşallah iyidir
Gldekpnci kedili1anne valla primadan sonra bize ilaç gibi geldi oğlumun çiş geçirme sorunu vardı o yüzden tek primada taşma olmuyordu beyazı deneyelim dedik memnun kaldık