minniks Femme1 momda ve burda bi arkadas vardı ismi fatma nicki femaydı vefat etti bi 7 8 ay once bebisi kaldı geriye malesef
Femme1 minniks aaaaa hiç bilmiyorum gerçekten neden vefat ettin rahatsızlığımı vardı acaba. allah rahmet eylesın, rabbım yavrusunu korusun inşallah
bebikomomyy minniks 🥺 ara ara aklıma geliyo benimde inşallah bebeği iyidir. Hamileyken aramızda 1 hafta vardı bazen oğluma bakınca aklıma onun bebeği geliyo🥺 inşallah hep iyilerle karşılaşır yavrucak
minniks bebikomomyy amiin insallah yogun bakımdan falan cıkmıs babası babanesi ananesi falan bakıyomus diye duymustum momda esinden haber alan bi arkadas vardı ama moma giremiyorum
KubraYukselll birannne_ ohhh ellerinize sağlık. Mercimek çorbası Karnıyarık Pirinç pilavı Cacık Revani
yenibir birannne_ fırına tavuk attım yanına makarna yoğurt eşim yok hafif hazırladım dünde şekerpare yapmıştım 😊herkese afiyet olsun
minniks [silindi] yok canım fatmanın bebisinden haber alıyodun ya oyle adın gecti ordayken bi kac sefer sormustum sana ama giremiyorum bayadır moma burda oldugunuda bilmiyodum arkadas soyledi
minniks [silindi] mekanı cennet olsun insallah bebisi nasıl iyidir umarım saglıkla buyuyodur habern varmı