momiss symstf kot pantolonla rahat edebilir mi bilemiyorum hep rahat şeyler giydirdim .ama bakım yinede fikir olsun banada
cokbilmismom momiss kot pantolon gömlek pantolan askısı ile kullanacağım 😍 çok tatlı oluyor LCW dan aldım
yenibir momiss daha almadık bayrama yakın zara da be panço da çok güzel şeyler vardı ordan alıcam 😍ilk bayramı olucak minoşumun
oylesinebiri__ Niyesordunbucevabi ya hemen küçülüyor kanki o kadar para vermeye gerek yok bence 😂😂 sadece bayramda giyiyorlar özel günde yok bizde sürekli ben dün günlük takımlar aldım lcw den kot salopet beğendim ama alsam mi kararsızım daha önceki bayramlarda aldım 1 kere giydi küçüldüler hemen yinede diyorum memlekete gelince alsam mı
Niyesordunbucevabi oylesinebiri__ çok alma burdan bakarsın kanki ben bitane beğendim beden yoktu bide aldığım üst krem rengi benim oğlum onu mafeder 😆😆
oylesinebiri__ Niyesordunbucevabi günlük aldım hepsini kanki benimde beğendiklerim açık renk eşime dedim açık renk mahveder bizim bebe 😆 kot salopet güzeldi ama daha önce almıştım farklı bişey bulamıyorum
aysss001 Temudan kot salopet almıştım onu giydirmem 1 kere dışarda giydirmiştim bir kerede bayram da giysin
minikkkk_0 Bende bulamıyorum ya 6 sında 3. Ayına giriyor bende 3-6 ay alıcam ama hep penye ben kot pantolon tarzında şeyler istiyorum yok
gizematadeniz minikkkk_0 o aylarda 6 ay aziz bebe kot pantolon alip pacalarini katlayarak giydiriyodum
oylesinebiri__ Niyesordunbucevabi bu ikisini beğendim ayıcıkli olan 12 18 bedeni olmaz benim bebeye boydan diğeri nasıl kanki