aynenbenim 18 aylık olan anneler varsa boy kilo yazabilir mi oğlum bugün hem kısa hemde zayıf sanki 1 yaşında dediler ben mi kafaya çok takıyorum
rabis2024 Merhaba kontrolde 12.200 kilo 87 cm boy dedi doktorumuz kız bebeğim 🌸 ama her bebeğin gelişimi kendine özgüdür doğum kilosu boyu anne baba genetiği bir çok faktör var etkileyen sağlıklı ise gerisi hiç önemli değil 🌸🌸
shrida aynenbenim 2 yaşından sonra genetikle orantılı büyüyor bebekler ama şuanda da kilonuz boyunu gayet iyi bence kafanıza takmayın hiç
hemshireanne aynenbenim evet birazcık küçük ama 1 yaş gibide değil yani abartmışlar. Benim oğlum 76sm 10 kilo. 2 kilo doğmuştu. Oda zayıf🥲
gizemzumraa aynenbenim bence doktorun ne söylediği daha önemli sonucta bilen kisiler ve uzmanlar. Cevreye bakacak olursanız her zaman Bisey söylerler iyi yada kötü hep söylerler o yuzden çok takılmayın. Size öyle dediklerinde hayır kilosu ve boyuna doktor gayet iyi oldugunu soyluyo diyin
canmanayvesuyu aynenbenim benimki de zayıf bişey yemiyor çünkü 🥲 10.4 kg 83 cm boyuna önden gidiyor dedi doktor kilosuna az dedi 🫠