kalkbircaykoy Kızlar ya bir hevesle manuel ehliyete yazıldım direksiyon eğitimim mart sonu arada video izliyorum ama şu debriyaj vites işi gözümü korkutuyor keşke otomatiğe mi yazılsaydım fikri oluştu bende 🥲 yıllar önce sürebiliyordum verdiklerinde ama geçenlerde eşim göstereyim dedi tedirgin oldum moralim bozuldu öf nasıl geçecem sınavı illa öğretecekler ama ben öğrenebilecek miyim soru işareti çocuktan sonra zaten algılarım kapandı 😅 otomatiğe niye başvurmadım ki diyorum 🥲🥲
acimavi kalkbircaykoy eğitmenler bu işin öğretmeni sonuçta, korkmayın, önceden kullanmışlığınız da varsa daha kolay yaparsınız. Bu süreçte eşinizle sakın öyle bir hata yapmayın, yanlış bir şey olur, eşiniz tepki verir falan iyice korkarsınız
betul97_ kalkbircaykoy Hiç korkma derse başladığında hocanla da kafan uyarsa o kadar güzel geçiyor ki. Zaten şimdiki arabaları kaydıramazsın da. Kullanırken ne kadar da basitmiş diyorsun. Geneli de Hyundai i20 oluyor her gün kullanmak istersin
Zhr_ygz kalkbircaykoy şimdiki arabalar çok kolay benim kullandığım ford pumaydı gaza basmadan kendi gidiyodu yokuş kalkış destekleri oluyo geriye kaçırma diye bişeyde yok en iyisi manuel onu alınca otomatikte kullanabilirsiniz ama otomatik alınca manuel kullanmak yasakmış
kalkbircaykoy sonmukemmelannebukucu yaa inşallah düşününce bile heyecanlanıyorum 🥲🥲 çocuktan sonra böyle oldum normalde cesaretliyimdir 🫣
kalkbircaykoy sonmukemmelannebukucu acimavi 990056 dilasii betul97_ Zhr_ygz Cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim çocuktan dolayı geç cevaplayabildim ❤️ biraz olsun rahatladım az kalsın manueli otamatiğe çevirecektim umarım geçebilirim bana dua edin lütfen 🥲🫣
kalkbircaykoy acimavi evet ama kullanmayalı çok zaman oldu o zamanlar sanki algılarım daha iyiydi geçen eşim verdi ama arabada oğlumda vardı ondan mıdır nedir çok tedirgin oldum bir süre sonra ısrarla bırakmak istedim bu da moralimi çok bozdu 🥲 eşim anlatıyor ama anlatmadan da bazı şeyleri yapmamı istiyor 🤣 bu süreçte ne arabaya ne eşime yaklaşmamam lazım sanırım ☺️
990056 Başarılar ne güzel hevesle yazılmışsın bende ne heves ne istek var herkes alman lazım diyor çocuğun okulu olur kursu olur diyor ama bende tık yok korkuyorum kaza yapmaktan frenle gazı yüzde yüz karıştırırım refleks sıfır😭
kalkbircaykoy 990056 normalde bende de heves istek sıfır yoksa bu zamana kadar çoktan yapardım ama çocuktan sonra ihtiyaç halini aldı sene sonunda kreşe gidecek ve arabayla bırakmam gerekiyor o sebeple yazıldım yoksa bana kalsa hiç almazdım 🥲 ama pişmanım keşke çocuk yokken gitseydim o zamanlar bu kadar zor değildi 🤷🏻♀️ sizde düşünmeden bi anda yazılın gerçekten çocuk olduğunda ehliyet şart oluyor yapabiliriz bence 🥲
dilasii Eşle öğrenilmiyor öğrendiğinide unutuyorsun ama eğitmenler iyi öğretiyor zaten aynı şeyleri otomatikleşene kadar öğretiyorlar sonra öğrendiklerinizi arabanız varsa tekrar ederseniz yaparsınız
kalkbircaykoy dilasii eşim aslında sabırlıdır ama yıllar sonra geçenlerde verdi çok tedirgin oldum arabada oğlum da vardı ondan mı oldu bilmiyorum birde kendisi anlatmadığı şeyleri de uygulamamı istiyor o yüzden kendisinden uzak durmaya karar verdim 🤣🫣 arabamız var ama eşimsiz dokunamam gibi geliyor bana şimdi vururum vs Allah korusun 😅
kalkbircaykoy betul97_ ayy inşallah öyle heyecanlıyım ki anlatamam ❤️ bizimde clio olacakmış öyle dediler. Eğitmenimi normalde başkasını istiyordum olmadı kısmet bu hocaya demek inşallah kafamız uyar 🫣 şu ehliyeti alsam üstümden büyük bir yük kalkacak bana dua edin lütfen 🥲
kalkbircaykoy Zhr_ygz bizde clio ile çalışacakmışız. Dimi ya bende o mantıkta yazıldım manuel olursa hepsini kullanırım dedim ama videoları izledikçe bir korku oldu nasıl yapacam edecem diye düşünüyorum hep 🥲
[silindi] kalkbircaykoy arkadaşımın arabası otomatik bi deneyeyim dedim, akülü araba gibi geldi 😂😂 ama eşime kalsa otomatikle değiştirelim diyor o da, manuel hamallık diyor 😂 akülüye alışana da manuel zor geliyor. Sen manuel al ehliyetini otomatik de kullanırsın 💃🏻
kalkbircaykoy [silindi] ya zamanında bende otomatik denk gelince kullanmıştım hiç zevk vermemişti ama kullanan herkes eşiniz gibi diyor hamallık şehir içinde çekilmez vs die benim eşimde buna dahil o da manueli otomatiğe çevirmeyi düşünüyor 😅 ay inşallah alabilirim inşallah 🫣🫣❤️ sanki boşa alacam gibi hissediyorum eşim her an aracı değiştirebilir ama bakalım zoru başarmak gerek bir şekilde geçerim umarım 🫣
[silindi] kalkbircaykoy aracı değiştirse de kullanırsın ama otomatik ehliyetle manuel araç kullanılmıyor bildiğim kadarıyla 😂 alırsın ehliyeti ben sana inanıyorum tekte geçeceksin 🌸🌸