gizemtemel Sumgurcay ilkadım ailem uygulamasindan cocuk parasi takibi yapiyoruz sadece bir cesit anne cocuk uygulamasi
civcivim33 17 Şubat doğum yaptım başvurum onaylandı ne zaman para yatar acaba uygulamadan takip ediyorum henüz bişey yok
gizemtemel civcivim33 ben 15 aralikda dogum yaptim 28 ocakda ucret yatti her ay sonu alabiliyorsun fakat tek cocuklulara tek seferlik odeme yapilmakta onunl direk bankadan kontrol saglayip cekebilirsiniz
humanur09 gizemtemel he yanı şöyle eşin memur olup olmaması önemli değil herkes için geçerli değil mi 😅
gizemtemel humanur09 tabikide herkes icin gecerli sonucta esin ne olursa olsun bu anne olanlara yapilan bir destek
genc1anne hilalderyatoprak ödeme kaydı oluştuğu zaman kart veriyorlar ben öyle yapmıştım ödeme kaydı oluştuktan bir iki gün sonra gidip kart çıkarttırdım
civcivim33 gizemtemel 2. Çocuk oluyor bu ilk cocuk 2021 doğumlu maalesef bu tür yardimlardan faydalanamiyoruz 🤷🏻♀️
gizemtemel civcivim33 tek cocuklular tek seferlik alabiliyo malesef kardesimde tek sefer aldi ama ben 4 sene boyunca alicam