acemiaanne Haticeyns Ben senelerdir kullanıyorum. Kaçak olması çakma olduğu anlamına gelmiyor sadece kayıtlı değiller senede 4 ay kapalı kalıyor o kadar
KaranimEgem Bence almayin bir sorun olunca garantiye gonderemiyorsnz ve cok pahali kendiniz yaptirmaya kalkinca
birannee_ acemiaanne peki o 4 ay boyunca ne yapıyorsunuz 4. Ay sonunda kendisi açılıyormu bizde almayı düşünüyoruz eşimle cevap verirseniz sevinirim 🌺
nurbelonuc Haticeyns biz aldık çevremizdeki bir çok kişiye de aldırdık 2 senedir eşimle kullanıyoruz kaçak ama sonuçta orjinal hiç bir sorunda olmadi☺️
acemiaanne birannee_ yılbaşında açılıyor tekrar kullanıma. Eski bir telefona hattımı takıp kullanıyorum ben memnunum
acemiaanne Haticeyns hayır zaten telefonlar orijinal sadece yurtdışı diye geçiyor. Yani zaten sıfır alırsanız çoğunun uluslararası garantisi oluyor
Haticeyns acemiaanne merhaba bişey sorabilir miyim kapanmadan önce telefon herhangi bi bildirim uyarı vs veriyor mu yoksa mesela durduk yere pat gidiyor mu
acemiaanne Haticeyns mesaj geliyor şu kadar gün kaldı diye zaten her sim için 4 ay süresi var ona göre de takip ediliyor
Haticeyns acemiaanne peki genelde hangi aylar kapanıyor yoksa hattı takmamam mı bağlı mesela dün taktım