Zeynepp054 nutellaaaaa Evet gittim kbb bir sıkıntı yok dedi. Stres uykusuzluk bunlara dikkat edeceksin dedi
sonnenchein nutellaaaaa evet şuanda atak dönemindeyim kendime gelemiyorum bir gün iyiyim bir gün kötü
sonnenchein nutellaaaaa bi anda başım dönüyor dönmese bile dönecek gibi oluyor sonrası sersemlik halsizlik şu sıralar hafif baş ağrısı da eklendi
nutellaaaaa sonnenchein merhaba banada bugün doktor Venegis ilacı yazı antidepresanmış bu ilaç yan etkileride var ben korkuyorum kullanmaya siz başladınız mı ilaca acaba
nutellaaaaa sonnenchein ama doktorun yazdığı ilaç iyi geliyormuş araştırdığım kadarıyla hayat kalitesini artırıyormuş bende kullanmadım daha ama başlayacağım böyle yaşamak daha zor
sonnenchein nutellaaaaa tabii ki öyledir🙏 vitamin değerlerinize bakıldı mı? Vitamin düşüklüğü de çok etkiliyormuş bu durumu
sonnenchein nutellaaaaa benim demir b12 d vitamini çinko düşüktü onları da ilave ettik bakalım nasıl olacak
nutellaaaaa sonnenchein banada doktor Vestibüler migren tanısı koyduğu için yazdı antidepresan ilacını kullanmaktan başka çarem yok maalesef hayat kalitemin artması gerekiyor böyle yaşamak çok zor oluyor her gün dengesizlik dönme yaşıyorum nerdeyse
sonnenchein nutellaaaaa evet her gün dönecek mi düşüncesi bile çok zor yaşamayan bilmez Rabbim hepimize tez vakitte şifa versin