nutellaaaaa sonnenchein bende vertigo var kristal kayması yaşamıştım Nisan ayında ama başım ağrıyınca başım çok dönüyor sizinde mi öyle
Zeynepp054 sonnenchein Merhaba bendede baş dönmesi oluyor özellikle yorulduysam stresliysem uykusuzsam üzüldüysem akşam üstü geliyor atak gibi baş dönmesi yaşıyorum. Mr temiz çıktı nöroloji sonuç bulamadı acaba benimde mi böyle
sonnenchein nutellaaaaa benim uzun yıllardır var baş dönmem ama tanıyı yeni aldım, baş ağrısı genelde olmuyor dönme oluyor benim
nutellaaaaa sonnenchein evet benimde aynı oluyor bir anda gelip uzun sürüyor sonrası saatlerce sersemlik bulantı da dahil oluyor beynimide uyuşturuyor. Siz hangi doktorlara gittiniz de bu tanıyı aldınız acaba
sonnenchein mombabe Belirtilerim ve EEG testi ile doktorum bu tanıyı koydu öncesinde MR da yapıldı temiz çıktı
nutellaaaaa sonnenchein bende bursadayım ben kbb doktoruna gittim norolojşye gitmiştim ama emarlar temiz çıkmıştı Bnde 1 sene önce
sonnenchein nutellaaaaa betaserc kullanıyordum kendisi de lamictal yazdı ama ben henüz başlamadım ilaca yan etkilerinden biraz çekindim ne yapıcam bilmiyorum
nutellaaaaa sonnenchein bende betaserc kullandım bir işe yaramadı bende maalesef. Sizin başımız tam olarak nasıl dönüyor deprem oluyor gibş Mi ? Elleriniz ayaklarını uyuşuyor mu beyininiz uyuşuyor mu nasıl oluyor
nutellaaaaa sonnenchein merhaba banada bugün doktor Venegis ilacı yazı antidepresanmış bu ilaç yan etkileride var ben korkuyorum kullanmaya siz başladınız mı ilaca acaba
nutellaaaaa sonnenchein banada doktor Vestibüler migren tanısı koyduğu için yazdı antidepresan ilacını kullanmaktan başka çarem yok maalesef hayat kalitemin artması gerekiyor böyle yaşamak çok zor oluyor her gün dengesizlik dönme yaşıyorum nerdeyse
sonnenchein nutellaaaaa bi anda bütün her şey dönüyor başıma bir ağırlık hissi geliyor önce sonra dönme hissi deprem oluyor değil de kendimi fırlatılmış top gibi hissediyorum her şey dönüyor gibi düşünün, epilepsi hastalarında kullanılıyormuş genelde
nutellaaaaa Zeynepp054 kbbye hittiniz mi sizde önce ona gitmek gerekiyor kristal kayması olduysa sonra nörolojiye yönlendiriyor eğer ki kbb bizlik değil derse
sonnenchein Zeynepp054 evet bu söylediklerinizle çok uyumlu belirtiler benim de öyle oluyor isterseniz doktorun instagram sayfasını inceleyin orada da bahsediyor vestibüler migrenden
Zeynepp054 nutellaaaaa Evet gittim kbb bir sıkıntı yok dedi. Stres uykusuzluk bunlara dikkat edeceksin dedi