birannne_ Yayla çorbası 🥣 Karalahana sarması 🥬 Mevsim salata 🥗 Vişne kompostosu 🍒 Latte pasta 🍰 Hayırlı iftarlar 🌙🌸
birannne_ uykusuzanne__ afiyet olsun iki sulu yemek tercih etmenizin özel bi sebebi var mı merak ettim 🥰
uykusuzanne__ birannne_ özel bir sebebi yok aslında makarna yada pilav yapmak istemedim makarnayı daha dün yedik pilavı da yarın yapıcam o yüzden bugün böyle olsun dedim birde benim çocuklar kuru fasülye asla yemez ama sulu köfte yiyorlar o yüzden 😂
uykusuzanne__ oylesinebiri__ maalesef yemiyorlar canım dünde makarna yedik pilavı da yarın yapıcam o yüzden bugün böyle olsun dedim 😂
oylesinebiri__ uykusuzanne__ benim kide bakliyat yemiyor 😂 hindi yapıcam ona ilk defa bakalım yiyicek mi dün bende erişteli sebze çorbası yaptım hep kuru şeyler olmalı pilav makarna erişte
uykusuzanne__ oylesinebiri__ pilav erişte makarna hepsinden gına geldi beni bana bıraksalar her gün salata çorba yerim ama çocuklarla eşim yemiyor tek yaşasam doğru düzgün yemek bile yapmam salata çorba yerim hep çok seviyorum 🤣🤣
minniks birannne_ dunden sucuklu kuru fasulye pilav sarma var bide kemik suyuna corba yapıcam tatlıda gelin pastası yaparım belki