Kediperest ya ben yenidoğandayım. Baya bir araştırdım. Çekmeköydeki her yer dahil. Listemi paylaşim sizle demek isterdim ama çoğu rezil şekilde okulların😃
İlhan varank hastanesinin orda Girne koleji var. Normalde şubesi çekmeköyde paşaköye giderken kolejlerin olduğu caddede. Burası butik anaokulu. Oğlumu buraya verdim memnunum. Çekmeköy deki şubesinde anaokulunda Almanca ve İngilizce var. Üniversitesi dahil var okulun. Çift diploma hakkı vs veriyor. Tek katlı merdiven olmayan butik bir anaokulu. Merdiven benim için büyük bir kriterdi.
Lider çocuk var lunaparka yakın. Arkadaşımın kızı gidiyor çok memnun. Havuz imkanı vs var. Rusça ve İngilizce dil eğitimi var. Montessorri üzerine. Bahçesi kocaman. Tavuk falan filan var okulda öyle diyim. Villa tarzında
Girne de her gün psikolog var. Yanlış hatırlamıyorsam lider çocukta da her gün vardı.
Benim çekmeköy de ve Sancaktepe başka öyle çok fazla beğendiğim okul olmadı açıkçası. Çoğu çok kötüydü. Nerdeyse hepsine gittim diyebilirim görüşmeye. İsterseniz isim olarak sorun yorumliyim.