aybiduranne Kızlar malum bayram geldi bayramlık almak için de 2 çocukla artık çarşıya çıkamıyorum var mı bildiğiniz güzel güvenilir tesettür kıyafeti satan siteler ve tabi çocuklar için de site önerirseniz çok sevinirim 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
smellycat aybiduranne tesettür pek bilmiyorum bacım da benım kıza LCW den baktım çok bi şey gelmemiş ya h&m de de güzel bi şey yok bi Zara’dakiler güzel işte kararsızım çok çeşit yok yani
Noname21 aybiduranne Bunu aldım ben ama eğer çocuğunuz 4 yas altı ise birhayalbir çocuk sitesine de bakın çok şeker şeyler var
hira0502 aybiduranne tesettür için. Moda gülay madalililum moda nurgül modaşah pazarium buralar güvenilir sürekli alışveriş yaptığım siteler ve güzel parçalar var
Noname21 smellycat lcw beni aşırı hayale kırıklığına uğrattı 6 yas üzeri için nene koleksiyonu griler pileli saçma sapan etekler deriler Zara’ya geçiyorum etek ceket takımşrı Bende magu dan aldım
aybiduranne smellycat ay yine kız çocuklarına bir şeyler getirirler bayrama yakın benim ikisi de erkek ve erkek modelleri hep aynı ya :(
smellycat Noname21 ne aldın kız magu dan. Çok kötü şeyler var lcw de cidden şaka gibi ordan alırım güzel şeyler gelir diye düşünüyordum. Gelir belki bayrama yakın
Noname21 Noname21 @smellycat bunu aldım valla cicili bicili şeyler kalmadı artık aşırı sinir oluyorum jileler vardı eskiden çiçekli kalpli etekler salopetler neden kalktı anlamıyorum her hafta bir ümit lcw ya gidiyorum elbise alayım diye asla yok 6 yas üzerinde . 😀
aybiduranne smellycat ay her bayram öyle yapıyoruz 😂 bu üreticiler sesimizi duysun artık güzel şeyler üretsinler 🙏😂
aliyedemirci16 aybiduranne kendin için mk taçmahal bu sayfayı öneririm çocuklar için de glambabywear bi bak derim
Tuuggccee aybiduranne oglum için markaminik sitesinden aldım ınstgramdan bakablrsn cok guzel seyler var
Noname21 smellycat benimkinin pantalon fobisi var okulda olmadı her an elbise giycem ben krizi tutuyor 😀
aybiduranne adenveben bazıları oranın kumaşları güzel değil diyorlar o yüzden ikilemde kaldım ya bir de iadesi falan var mı acaba