hasananesi Kızlar bebeğim daha dört aylık ve sağarak besliyorum sütüm çok azaldı 3 gün evvel çok stresli bir gün geçirdim etkisi var mı bilmiyorum nasıl geri gelicek yapabileceğim birşey var mı etkili? 20cc den yukarı çıkmıyor çok üzgünüm😣😔
balkizlar hasananesi stres en büyük faktör… şimdi birinden yardım isteyin karanlık bir odaya geçin çocuğunuzu düşünerek süte bakmadan sağım yapın.. pozitif şeyler düşünün akan şelaleler düşünün
amiram hasananesi benimde doğum yapalı 2 ay 26 gün oldu sütüm çok azalmıştı rezene anason humana çayı içiyorum bulgur da iyi süt yapar yeni bir tarif denedim 4 - 5 defa yaptım çok güzel sütüm oluyor maşallah denemende fayda var 4- 5 adet ceviz 2 yk yulaf ezmesi 4 adet hurma 1buçuk yk tahin Büyük bir bardak laktozsuz sütü bşraz ısıtıp hepsini blenderdan çek bol sütün olur inşallah 🤗🤗
hande236 gmzshn evet bunu alabilirsin işe yaradı bende. Emzirme danışmanı önermişti kullanıyorum o yüzden. Diğer çaydır damladır faydasının olduğunu düşünmüyorum yani en azından bende olmadı
hande236 hasananesi yaklaşık 15-20 gündür evet meme reddi yaşıyoruz mama takviyesi alıyor doğduğundan beri biberona alıştı haliyle. Emzirme danışmanlarının çözümleri bende hep geçici oldu malesef. Gece 3-5 arası sağmak çok önemli ben gece 3te sağdığımda farkı çok net görüyorum. Sizede öneririm. Bebeğim 3 aylık olacak 2 güne bu arada
hasananesi catperson 2 saatte bir sağım yapıyorum, regl bittikten sonra düzelmesi gerekmez mi o zaman
hasananesi dunnobeck Umarım regldendir. Silikon uç ile mememi tutturmaya çalışıyorum kendi çekerse belli çok gelir diye ama böylede doyup doymadığını anlamıyorum hep sağarak görerek verdiğim için
dunnobeck hasananesi Aynı korkuyu ben de yaşadım sağdığımı görebiliyorum ama o emerken doyuyor mu acaba diye şüpheleniyordum. Powerpump yöntemini denediniz mi? Her gün yapınca işe yarıyor, ben artık yapamadığım için azaldı ama denesem eminim etkisi yine olacak
parla__ hasananesi direk kendi memenizi tutturmaya cabalayin bence gormesenizde olur 17 aylık 1 gün dahi sagmadim görmedim ne kadar içtiğini bilmiyorum. O ictikte artacaktır
hasananesi gmzshn Bugün bayağımiçtim kendimi zorladım ama göğüslerim çok sönük, 4-5 defa bez değiştirdim ama her gün kakasını yapardı bugün yapmadı
gmzshn hasananesi kaka bi doyma belirtisi değildir çiş doyduğunu gösterir günde 5 bez var ise doyuyor öyleyse.