aselayaz2125 annevebebegiii__ oğlumda var anne karnında 34 haftalıkken fark edildi şu an takipliyiz ama küçülme yok biri 12 mm biri 8 di büyümede yok küçülme de
beybitolat annevebebegiii__ benim oğlumdada bar anne karnında tespit edildi 14 mmdi 9.ayında 12 mm olmuştu. Şuan kaç bilmiyorum ama. Herhangi bir enfeksiyon vs olmadığı için doktor çok önemli olmayacağını söyledi
princessmom_ annevebebegiii__ Benim kızımdada vardı 2 aylıkken belli olmuştu. Takip edildi her ay 6. Ayda kapanmıştı çok şükür 🙏
gul2111 annevebebegiii__ canim onunki 11 mm di ve onunki baya problemli. Şimdiye kadar 2 kere kapalı 1 kere acik ameliyat oldu çünkü kaçak vardi bobrekte çift kanal var böbrek Bayaa sıkıntılı
aselayaz2125 annevebebegiii__ Evet Normalde biz nefroloji bölümüne randevu alamadığımız için direkt ultrasonu yönlendiriyorlar ama yeşil alan açtırdık bundan sonra oraya gideceğiz Ama orada da yine ultrason ile ölçüm yapılıyor
aselayaz2125 annevebebegiii__ hayır o ne tam olarak bilgim yok. Şehir hastanesine bi kere götürdük 2 aylıkken çocuk nefrolojisi bölümüne ama orada da yine ultrason ile bakıldı
annevebebegiii__ canmanayvesuyu doktora randevu aldım bir ay sonraya verdi biz ilaçlı film çektirmiştik geçen sene tıkanıklık yok sadece darlık vardı panarkim hala aynı sizin nasıl siz film çektirdiniz mi panarkim nasıl
annevebebegiii__ canmanayvesuyu işte bizde Sintigrafi çektirdik o ilaçlı film diye geçiyor sizde ne varmış neden büyüme görülüyormuş darlık mı varmış panarkim kaç mm