beybitolat aysss001 proteinle beslensin sık sık. Akşam yemeklerinde özellikle et tavuk balık falan hep olsun. Pilav makarna yanınada. Gece uyumadanda börek çörek
AyazMerve aysss001 Kelin ilacı olsa başına sürer 🙈 Benimki de almıyor genetik biraz, 1.80 boyunda 60 kg çubuk kraker gibi 🫠
12betul aysss001 Benim eşimde kilo almıyor almadığı gibi ekstra zayıfladı . Baya yok gibi duruyor adam . Ama maalesef benim eşimin bünyesi bu . Börekler çörekler derler ya gerçeği yapıyorum bi öğünde 1 ekmek yer ama yok yani almıyor almıyor
sonmukemmelannebukucu 😂 benim eşimde evlendikten sonra 10 kilo aldı gerçi hoş kilosuda yerindeydi zatende bol bol sevdiği şeyleri yap koy önüne hamur işi yap bol bol gece ozellikle yesin kilo alır bence .
aysss001 AyazMerve benimki 180 78 kilo Ama fit duruyor kıskandığım için çirkinleşsin ve kilo alsın istiyorum insanlar bu oğlan bu kıza nasıl bakmış değilde bu kız bu oğlana nasıl bakmış desinler istiyorum
12betul aysss001 Skskmsksksk kahkaha attım ya kız . Bırak elleme adamı nasıl görünürse görünsün dışarıdan önemli olan sana tutumu 🌸
sonmukemmelannebukucu aysss001 bu nasıl bir düşünce yapısı ya bende zayıflığına üzüldüğünüz sizinde çok kilolu olmanız göze batıyor diye düşündüm okuyunca insan eşinin cirkinlesmesini ister mi . Bu nasıl bir bakış açısı çok şaşırdım . Neden kim kime nasıl bakmisi bu kadar onemsiyorsunuz ki ayrıca öyle bi bakis acısı mi olur siz eşiniz asagilansin istiyorsunuz resmen . Siz kilo vermeyi deneyin bence !
Ballilokmam11 aysss001 siz eşinize kilo aldırana kadar psikolojinize bakın önemli olan sağlık ama sizde dertler güzellik algısı kendinizi siz eşinize layık görmüyorsunuz en başta başkaları neden demesin
aysss001 sonmukemmelannebukucu ben zaten zayıfım 165 boy 58 kilo ama işte eşim yakışıklı çirkinleşsin istiyorum
sonmukemmelannebukucu aysss001 o istesede cirkinlesemiyor demek ki siz daha güzel olmanın yollarını bulun o zaman istediğiniz gibi insanlar eşinizi asagilayip bu kadın bu adama nasıl baktı der şaka gibisiniz pes!
sonmukemmelannebukucu betul97_ kıskanıyormus eşini hanımefendi insanlar bu kadın bu adama nasıl baktı dedirtmesi lazımmış şaka gibi
[silindi] aysss001 kıskandığım için çirkinleşsin ve kilo alsın istiyorum insanlar Eşin okusa keşke az özgüven ya :)
Elfgrn aysss001 🤣🤣 ay en buyuk yaram eşimde almıyor ne yaptıysam olmuyor. Ben bir yolunu bulmadım . Çeşit yemek yapsamda belirli bir yere kadar yiyebiliyor. Birde çok aktif günlük hayatında yediğini direkt yakıyor.