kubraa0606 6.5 aylık bebeğim desteksiz bu şekilde 5 dk’ya kadar oturuyor. Ama hafif eğik öne doğru duruyor. Sırtına zarar verir mi böyle oturması
pimpiriklianne43 kubraa0606 küçük daha oğlum tam 10 aylıkken oturdu desteksiz tabi ben hep endiselendim oturmuyor oturmuyor fiye doktora her kontrolünde soruyorum oda oturur demişti hatta arkadaşımın bebegi 6 aylik oturuyor desteksiz eedim doktor imkansız dedi ama oturuyordu yani çocuk kendi gözlerimle görmüştüm her bebek farklı oluyor
Gul-42 kubraa0606 oğlumda oturuyormus eskı resımlere baktımda 😀5.5 aylıkkende donmüştü sırt üstünden yüz üstüne yanı
kubraa0606 pimpiriklianne43 benim bebeğimde desteksiz oturuyor aslında ama düşündüğüm şey biraz eğik oturuyor beline zarar veriyor mu yoksa böyle mi alışacak bilmiyorum o yüzden sordum ☺️
alpaslanmom_ pimpiriklianne43 doktor neyine şaşırmış 6 ay kontrolünde doktorumuz desteksiz oturabiliyor dimi diye sormuştu hatta muayene ederken oturuyordu zaten
pimpiriklianne43 alpaslanmom_ aynen bana imkansız 6 aylik bebek oturamaz diyor ama gözümle gördüm oturuyordu yani bi doktorun dediği birine uymuyor kedinlikle
pudu Bu oturma meselesi bence doktorlar arasında da çözülebilmiş değil kimisi oturması gerektiğini söylerken kimisi oturmasın diyor bence her bebek kendine özel oturabiliyorsa oturtacaksın arkadaş ne kadar oturabildiğini en iyi anne görür
alpismom34 pimpiriklianne43 benim bebeğimde oturmuyor götürdüm bunun için MR çekildi 10 aylık olacak düzeltilmiş 8,5 aylık doktor geç kalmış dedi
mehtap7506 pimpiriklianne43 ben şuan bildiğimi unuttum. Takip ettiğim Dr lar ek gıdaya başlatmak için düzgün oturabilmesi gerektiğini söylüyorlardı. E ek gıdaya 6 da baslanabildigine göre oturuyor da olabilmeleri gerekir zaten. Benim ilk bebeğim bildiğimi şaşırmış durumadyim şuanda😃
pimpiriklianne43 alpismom34 oturur ya bana doktor şey demisti oturduğunda öne yigilmiyorsa sorun yoktur dedi hiç mr filan istemedi birden oturdu emekledi yürüdü arka arkaya
alpismom34 pimpiriklianne43 destekli iken yığılmıyorda desteksiz denemeye çekiniyorum arkaya atıyor kendini
pimpiriklianne43 alpismom34 benimkide arkaya atıyordu ama kendi atıyordu bilerek doktor oturttu muayene sırasında sorun yok demisti
pimpiriklianne43 alpismom34 bak ben naptim sürekli destek koymadan oturttum ama birazcık arkasına hep yastık koydum kendini arkaya iterse başı yere gelmesin diye ve hep yanından kalkıp başka şeylerle oyalandim çünkü ben yanında iken bana bakıp kendini arkaya atıyordu doktor bile biraz sana inat yapıyor dedi ben bakmazken desteksiz oturuyordu