gullso Merhaba kızlar, 35 günlük bebeğim çok ıkınıyor bu normal mi kıpkırmızı oluyor cocuk ve uykusunu da bölüyor bu ıkınmaları, ne zaman geçer var mı bebeği böyle olan :(
gulsahh0 gullso metali çok eski bir damlaymış annem 30 sene önce bana bile kullanmış 😂 artık yeni nesil temiz içerikli daha etkili damlalar var
gullso mihra03333 ya bende kullanıyorum gaz damlası bu arada gaz cıkarmasında ya da kaka yapmasında falan sorun yok ama ıkınma aynı devam ediyor
gullso gulsahh0 evet bana da kullanmış annem bazen de ne varsa eskilerde var yeni nesil bitkisel de kullandık bi işe yaramadı bize
elizalya1 Bence bırakmalısın o damlayı bende 2 gün bebeğime verdim sürekli ıkınıp duruyor sanıyordum ki kaka yapamıyor damlayı araştırdım hemen aynı damla bu arada ıkındırmaktan başka hiçbir çaresi yok ciddi söylüyorum hemen çöpe attım 2 günde anca kendisine geldi çok gazlı bir bebekti bebeğim 6 aylık hala öyle reflüsü olduğu içinde hala kusuyor şurup kullanıyorum bazen gazını çıkartamadığı için emmeden sonra saatlerce sırtına vuruyordum gaz hareketleri yapıyordum o da olmadı dizime yatırıyordum yazık yavrum uyuyup kalıyordu tek çözüm olarak onu da kendimiz farkettik eşim kucağına alır almaz gazını çıkartıyordu ben saatlerce uğraşıyordum fark ettim ki sırtını eşim karnının üstüne denk getiriyor yani yüzü bana doğru değilde dışa doğru bakıyor karnına bastırmadan kucağında tutuyor bir iki ayakta hareket ediyor hemen çıkartıyor gazını bence denemelisin ama o gazı bırak sürekli ıkındırıyor
banumzrak gullso bebegım çok ıkınan bır erkek bebekti. Açıkcası kolikti ama kesinlikle denemediğin damla kalmadı hepsi başta işe yarıyor gıbı sonra etkisi geçiyor. Belki prebiyotık kullanılanılabılır ama gerı kalanın acıkcası aman aman etkısını gormedım. Bu arada o ıkınma pek çok bebekte olabılır o kala yaparken bızım kullandığımız kasları henüz gelısmıs ve düzgün kullanamıyor. Aslında öğreniyor. Bizimki 3 aya doğru geçti çünkü kendi kendine doğru zamanda ıkınarak kaka yapmayı öğrendi :)