Ozlemas2020 kbrnrgltkn 5 yaş oğlum akşam sekiz buçukta yatağında bazen 10 dk bazen yarım saat dolmadan uyur 5 aylık kızım özellikle gece uykusuna geçişte zorluyor 2 saattir uyutmayı denedim uyumuyor 5 dk yattı kalktı gece 1 e kadar tutar beni 1 saate uyuturum inşallah 🥲😂
ZmrNsa09 kbrnrgltkn Ah ah 4 bucuk aylık gündz bi sekilde idare ediyoruz ama gece uykusuna gecmesi okadr zor ki dogdugundan beri beni cok zorluyo 1 bucuk saat rahat sürer uyutmam uyutrm zorla yatrinca uyanir tekrar sil bastan illa kucakta hoplatarak falan uyumak istiyo benmde boynum dayanmiyo artk cabuk da uyumadigi icin napicaz bakalm bide sünnet oldu persembe gunu diş belirtileride basladi atak bi yandan huni takcam yakında yani🙄
smileylaylom kbrnrgltkn ruh haline göre değişiyor mesela bugün babası uyutmuştu. Gece emzirmeden önce altını alacaktım uyandı. 1,5-2 saat uğraştım galiba en son babasını kaldırdım 😬 bu ara uykusu olsa da uyumak istemiyor 🥴13 ay 11 günden selamlar 🖖🏽
Piraye2021 FtsErva gel sarılıp ağlayalım ☺️ 4 yaş oğlum 1-1,5 saatte uyuyor uyanıkken hep ilgi istiyor. 3 ay 10 günlük oğlum ondan arta kalan zamanlarda kucakta uyuyor, emerek uyuyor ☺️ ben 3 erkekle bir günde duygusal olarak dört mevsimi yaşıyorum 😅😞☺️😢
Ozlmyldzarya Piraye2021 aslında özellikle Birşey yapmıyorum şuan sadece büyük kızımın öğlen uykuları uzatabilmek için uyanacağı vakit dürterdim uyanır gibi olurdu ama uyumaya devam ederdi atıyorum 30dk uyurdu 30. Dakika gider dürterdim toplamda 1,5 saat kadar uyurdu öğlenleri akşam uykusunda iki kızmda uyur hemen pışpışlarım ninni söylerdim okadar. Şuan büyük kızım zaten öğle uykusu yapmıyor uzun zamandır küçük kızımda bazen kucağımda sallar koyarım yerine yada ayağımda 4 aylık hemen uyur ama şu sıralar uykusu kısaldı 🌝 sanırım 4. Ay sıkıntılı bi ay 🥹
analikzormus kbrnrgltkn 5 aylık oldu gündüzleri uyanıklık süresini takip ediyorum 5dkda uyuyor. Ama gece Allahımdan bolca sabır dileyerek giriyorum odaya bugün 2 saat uyumadı😢 7:30da odaya girdim 9da pes edip çıktım.
eozlem kbrnrgltkn 18 aylık, yatarak emerken uyuyor. 2 gündür o beni uyutup odadan çıkıp babasıyla yemek yiyorlarmış….
betamom Elfgrn teşekkür ederim. İşte siz elinizde geldiğince etmemeye calısırsanız daha iyi olabilir ☺️ son pişmanlık işe yaramıyor bazen🥺 Bakırköye gelince katılıyorum elele verip buna bir çözüm üretebilirizzz 🙃🙃
glsmn6 hizbebek 4 aylıkken mahvoldum zaten uykusuzum dedim deneyeyim dedim denedim saatli kurallı uyuttum başardım ama 10 gün savaştık asla uyumuyor diye yataktan almadım onu şimd 9 aylığız bizde kend kendine uyuyor saati geldiğinde beli ediyor kendini diş hastalık vs. Durumlar hariç tabi