ceyceyyn kbrnrgltkn canım benim bebeğimde zor uyuyordu kucağıma alıyorum yanağına yanağımı yaslayıp kulağında nefes alıp veriyorum sakince çok sakinleşiyor uykuya dalıyor bir dene derim 😂❤️
Acemibabyy kbrnrgltkn 7 aylığız bizde uykusunu kendisine bıraktım kontrol ediyorum uyku sinyali aldığımda karnı tok ise yatağına koyuyorum kendisi dönüyor dolanıyor kendi kendine uyuyakalıyor ama ben uyutmak için çabalarsam uyumaz kendisi uyudupunda süre de uzunsa uyku arasındaki 3 3,5 saat uyuyor valla bende onunla birlikte uyuyup dinleniyorum
UrbanMom kbrnrgltkn 2.5 yasinda desteksiz uyutuyorum 1 saat sürüyor. Eskiden koyar koymaz kendisi uyurdu ama son aylarda cok direniyor. Destek olarak çabuk yat diye kızmam oluyor 😂
FtsErva kbrnrgltkn 4 yaş kızım çok yorgun ya da erken uyanmışsa 10 dakika onun dışında bir saat sürer uyuması. 3 ay 19 günlük kızım tam uyku zamanı ise beş dkıka değilse uyutmaya çalışmıyorum 😀çalışırsam bi saat sürer 😅
Piraye2021 FtsErva gel sarılıp ağlayalım ☺️ 4 yaş oğlum 1-1,5 saatte uyuyor uyanıkken hep ilgi istiyor. 3 ay 10 günlük oğlum ondan arta kalan zamanlarda kucakta uyuyor, emerek uyuyor ☺️ ben 3 erkekle bir günde duygusal olarak dört mevsimi yaşıyorum 😅😞☺️😢
betamom Elfgrn ben diyorum arada evde bagırıyorum İmdaağğttt Yardım ediiğğnnn banaaa Kurtarın beniiiğp😂😂😂 Allah yardımcımız olsun insallahhh
Elfgrn betamom Son günlerde benim dediğim Allah’ım al canımı herkes rahatlasın 😂 hepimizin bir bakırköy gezisi yapması şart 😂❤
betamom Elfgrn ayy demeyin öyle. Benim annem öyle dedikten cok kısa süre sonra hastalandı ve vefat etti. En büyük pişmanlıgıydı… Biliyoru siz dalgasına dediniz ama öyle şeyleri cok tekrar etmemek lazım
aysss001 Benim bebeğim de dört aylık gündüzleri çok kolay uyutuyorum birer saat uyuyor üç uyku yapıyor fakat ne hikmetse akşam olduğu zaman uyumakta zorlanıyor yine 1 saat uyuyup uyanıyor bir türlü derin uykuya dalamıyor saat 11:12 lerde derin uykuya dalıyor
loveboymomy kbrnrgltkn 10 aylık bebeğim yaklaşık 40 dk falan sürüyor ama sadece akşam uykusu böyle gündüz uykularını hemen geçiyor bı yerde yanlış mı yapiyorum çözemedim.
Ozlmyldzarya kbrnrgltkn büyük Kızım 4 yaşında 10 dakikayı geçmez uyuması. Küçük kızım 4aylık oda aynı 10dk içinde uyur 😌🙏🏻
Elfgrn betamom Başınız sağolsun. Tövbe ediyorum arkasından ama öyle patlama noktasına geliyorum ki sormayın. Normal bir kızım yok gören ağzı açık izliyor nerde olursak olalım. Evde tek kalınca da benim devreler yanıyor 😂 bide hep diyorum bir bakırköyde tatil şart diye 😂 bu analar anca orda kafayı dinleyebilir.
betamom Elfgrn teşekkür ederim. İşte siz elinizde geldiğince etmemeye calısırsanız daha iyi olabilir ☺️ son pişmanlık işe yaramıyor bazen🥺 Bakırköye gelince katılıyorum elele verip buna bir çözüm üretebilirizzz 🙃🙃
ozankra kbrnrgltkn benimki de 4 aylık 1-2 hatta bazen 3 saat felan sürüyor 😅 malum atak dönemi uykuya direnme var 🤷🏻♀️
bebikomomyy Niyesordunbucevabi kız şükret benimki yarım saatte uyusa göbek atarım🥲 gece uykusuna geçmesi 1-1 buçuk saat sürüyo maalesef
sdnce kbrnrgltkn benimki de 4 aylık olmak üzere aslında hemen uyuyor ama totosunda sensör oldugu için koyunca uyanıyor o yuzden bazen 1 saati buluyor