buse57 Bir yaşındaki bebek için hangi şampuanı kullanıyorsunuz şuan aktif kullandığım mustela daha önce büyük kızım için denemiştim ama ya içeriği temiz değil yada göz yakıyor Lütfen göz yakmayan içeriği temiz şampuan öneririmisiniz
Balbulutu buse57 siveno Pureseed içeriği temiz diye biliyorum Biz hipp ve sebamed kullanıyoruz küçük oğluma hipp büyüğüne sebamed Birde doktor önerisi biolane
Aysenrgrkmm buse57 eyüp sabri tuncerin bebek şampuanı var zeytinyağlı onu kullanıyorum oğluma kolay durulanıyor saçını yumuşacık yapıyor
livanurvealpinannesi61 buse57 ıva natura ve puresedd içeriği temiz göz yakmıyor uzun süredir ıva natura kullanıyorum memnunum
asilazmazbalkokmaz buse57 Bioderma çok güzel ama inanılmaz pahalı. Biobaby ve Dove denedim. İkiside güzeldi. Göz yakmadılar.
livanurvealpinannesi61 asilazmazbalkokmaz onlarda kimyasal var bio derma aşırı pahalı gereksiz ondan daha iyi markalar doğal hemde
buse57 asilazmazbalkokmaz biobaby bi ara kullandım büyük kızıma ama göz yakıyor açıkcası dove markasanın içeriği temiz değil ama öneri için çok teşekkür ederim ☺️
drykrbn buse57 siveno 2. Ayda konak başlayına sivenoya geçtik konakları da azaldı şuan 4 aylık olucak tavsiye ederim
asilazmazbalkokmaz livanurvealpinannesi61 Evet çok pahalı ya. Benim oğlum büyüdü biraz. Kimyasal ayrımına çok dikkat etmiyorum eskisi gibi açıkçası alerjik falanda değil zaten. Hoş yeni yeni bıraktık Bioderma kullanmayıda.
livanurvealpinannesi61 asilazmazbalkokmaz kimyasal olunca aşırı göz yakıyor. Dalin uni baby kullandım aşırı göz yakıyor çoğu şampuan göz yakıyor öyle olunca da oğlum banyo yapmak istemiyor hiç ıva natura kullanıyorum uzun süredir göz yakmıyor.