Balbulutu Uygulamalara baktım çok pahalı bizim vardı sattık hemde çok ucuzu satmışız nasıl üzüldüm. Oğlum tekrar istiyor maalesef ikna edemedik yakın çevrede varsa yardımcı olur musunuz?
birprens_birprenses Balbulutu üstte kalsın bizde akülü araba arayışındayız imkanınız varsa e bebekte bugün ve 22 -23 Şubat ta akülü arabalarda müthiş indirim var bir bakın isterseniz
glz2 Balbulutu trendyolda taksitle çok uyguna geliyor mağaza fiyatından daha uygun daha kaliteli bizde kızıma aldık hem mağaza 3 taksit verdi trebdyolda 6 taksite aldım çok da memnunuz
Balbulutu birprens_birprenses valla çok teşekkür çok güzel modeller var hemde sıfır 2.elle o kadar vereceğime yenisine binsinler 🥰
Balbulutu oylesinebiri__ aman nasıl güzel niye ikinci el alayım kız iyi ki dediniz. Aman valla bilmiyorum araba modeli söylüyor ben anlamam audi bilmem ne istiyormuş eski arabası da auidi bilmem kaçtı ya
oylesinebiri__ Balbulutu evet bizde baktık alalım dedik ama sürücek yer yok koyacak yer yok istiyorsa alın senin ki büyük model biliyor
Solocann Balbulutu bizimki de mersedesi vardı 6 volt olduğu için hediye verdik birisine Bmv istedi yaşına göre bualamadık hepsi küçüktü bir jeep aldık pilsanın ama bir köşede duruyor toplasan 2 kere binmemiştir yani ya istediği modeli alın yada hiç almayın çöp oluyor 🫠
birprens_birprenses Balbulutu bende almayı düşünüyorum bugün ki indirimi kaçırdım pazar ve pazartesi tekrar var iki bebeğim var 2 ve 1 yaşında o yüzden çift akülü araba arıyorum 20 bin Ken fiyatı indirimle 13 oluyor
glz2 Balbulutu grisini 11565 e 6 taksite aldım şuan bizim aldığımız renk yok ama diğer renkleri stokta mevcut https://ty.gl/suv0tqulilmak
Prensesannesi32 Balbulutu yok daha verilmedi bile tahmini kargo 26 şubat diye gözüküyor valla 1 hafta önce sipariş vermiştim aslında baktim fiyatı arabanın bir daha dusmus iptal edip yeniden sipariş verdim doğal olarakta kargoya verme süresi uzadı
Prensesannesi32 Balbulutu bizde baby toys blade kirmizi olanı beğendik biraz daha küçük bizimkisi bütçe de ona goreydi zaten 7.775 civarı idi