sultan35 Bebeğim 2 bucuk aylık 3. Ayında rota aşımız var vurduranlar yazabilir mi ateş felan oluyo mu huysuzluk çok oluyor mu şimdiden başladı bende telaşıııı
busmah61 sultan35 hiç biley olmadı canısı 2 aylık olmuştum 4. Ayda 2. Dozuda olduk şükür aşılardan sonra ne huysuzluk ne ateş hiç bişey olmadı
mavideniz96 sultan35 ağızdan verilen bi aşı. Bizde çok huzursuzluk ve gaz yaptı çok ağladı o gün geceye kadar
3kedili2bebekli sultan35 sadece gaz yapabilir huysuzluk yapabilir başka bir şey yapmaz endişe etmeyin iğne değil ağızdan içilen bir sey
neslihankusdemir sultan35 bugün sağlık ocağı hemşiresi ile konuştum cuma, günü bende yaptırcam hiç ateşi cıktı huysuzlandı, diyen olmamış
aycaunalsimsek sultan35 iğne değil ağızdan ufak bir tüp şeklinde sıkılıyor. Ateş vs yapmıyor, genelde ishal yapar diyorlar ama bizde hiç bir sıkıntı olmamıştı, stres yapmayın
busra969 sultan35 her bebekte değişiyor bizde sadece çok durgun ve mutsuzdu 2. Ay aşıları zorladı sadece bizi
gg3848 sultan35 rota ağızdan sıvı olarak veriliyor hiç ateş yapmadı sadece biraz gaz sancısı olmuştu o kadar çok kolay geçiyor 🙏🏻
buse44 sultan35 ben her aşı yaptırmadan 1 saat önce calpol veriyodum çok şükür ne ateşi ne ağrısı oldu huysuzlukta yapmadı
eddadogga sultan35 biz 3 ve 5. Ayda yaptırdık ateş olmadı böyle biraz mırıldanmaları oldu nede olsa canlı aşı biraz huzursuzluğu vardı artık ona bağlı ya da değil bilmiyorum
1tosbikannesi_ sultan35 biraz huzursuz oldu karnı ağrıdı sanırım birde uyku hali vardı ilk yapıldığında ateş vs. ciddi birşey olmadı 🌸
prensesannesiiyim sultan35 bende 3.ayda yaptırdım huysuzluk ishal olabilir dedi hemşire ama şükür bi yan etki görmedim