deleted20517 Pasa-2727 bunları istiyorlar kimlik isim soyisimle iban isim soyisim aynı olması için doğrulama yapıyor,yıllardır kullandığım uygulamalar bunlar
Alpereniannesi52 deleted20517 iki yengeç bounty de kullandım hiç kazanç olmadı yerinde sayıyor başka var mı kazancı güzel uygulama bende isterim 😊
deleted20517 Alpereniannesi52 ben her ikisinde de çok güzel kazanıyorum🫠Anketcepte,surveymobile,cevaplakazan
Alpereniannesi52 deleted20517 teşekkürler ikisini de yükledim güvenilir mi? Birde sürekli kazanç oluyor mu yada anket 😊
Alpereniannesi52 deleted20517 ben niye kazanmıyorum bir yıldır hâlâ 85 TL var ya paralı anketler de denetimli ben nasıl çıkıp gizli denetim yapacağım ki siz o şekilde mi kazanıyorsunuz acaba 😬
Alpereniannesi52 deleted20517 maşallah nasıl oldu ki ben hep takip ediyorum kazandığım tek 85 TL aylar sonra
deleted20517 dygskerem uygulama size anket veriyor sizde dolduruyorsunuzbelli bir limitten sonra parayı albiliyorsunuz
dygskerem deleted20517 eşime söyledim kripto üzerinden alınıyormuş bu paralar doğrumu o yüzden sıkıntı olabilir dedi
deleted20517 Pasa-2727 size bunu yazmıştım zaten evet benden de istedi ve hepsinde tc ibanım kayıtlı hiçbir sorun yaşamadım sabırlı olmak önemli hepsinden de kazanabilirsiniz düzenli anketleri doldurursanız