nur482482 Kızlar Dyson dik süpürge almayı düşünüyorum memnuniyet veyahut şikayet dinlemek isterim kullananlardan🥹🙏🏻 eşim almışken V16 alalım diyor ama 40bin eder mi emin değilim kullanan varsa yorum yapabilir misiniz? V12 veya V15 de aynı işlevi görmez mi?
Niyesordunbucevabi nur482482 ben v12 kullanıyorum çok memnunum sadece haznesi küçük çabuk doluyor ama eşiniz alıyorken hayır demeyin son çıkanı alın değiyor çünkü 😆
lisansli_Mom49 nur482482 benim evde çok toz olıyor onun için hayalim ama eşim diyor onu kullananların evi kirlenmiyor mu sanki bide çok para yaa
Barlasduha nur482482 v12 çok menmunum 2 evcil hayvanım var 2 çocuğum var hergun ev süpürüyorum çok menmunum
Barlasduha nur482482 v12 v15 arasında bizde çok kaldık arkadaşım v12 yeter dedi o zaman v12 aldık Mayıs’ta 2 sene olacak
annesikjgg nur482482 ben v15 almaya gitmiştim ama canlı görünce v10 alıp döndüm . Şöyle ki v12 haznesi çok küçük çekimi az v15 ağır geldi diğerleri zaten ağır ve ekstra olarak bi ışıkları vardı birde tetiksiz çalışma olayı var tabi ama inanın çok saçma arada Bi süpürge parası daha ödüyorsunuz. V10 çekimi harika ağır değil haznesi büyük bütün aparatları var çok çok memnunum. Şarj süresi çok iyi daha elimde bittiğini hiç görmedim hatta 2 dişe anca iniyo genelde . Şöyle bi durum oldu aldım 2 ay sonra tetik kısmı bozuldu servise gönderdim bana sıfır kapalı kutu yeni süpürge gönderdiler sizde kalan başlıkları da yedek kullanırsınız dediler servis ağı çok iyi .
cokbilmismom nur482482 12 almayın bence üstelik eşiniz 16 teklif etmişken. Ben 15 kullanıyorum çok memnunum kesinlikle parasına değiyor ama yeni alacak olsam son çıkanı alırım.
senerse nur482482 bende v15 var ama o zaman son çıkan oydu ben olsam son çıkanı alırım malzeme daha kaliteli gibi geldi bana evcil hayvanım var aşırı memnunum annem de o kadar para verilir mi diyordu benim evde bir kaç kere süpürdüler hemen eve dönünce gidip aldılar🫠
casi Eşimde v15 almıştı bana v16 ile alakalı kronik hatalar felan izlemiştik YouTube’dan v15 den çok memnunuz alacaksanız mutlaka lazer başlıklı olanlardan alın v12, v15 gibi çünkü o başlıktan sonra farkediyorsunuz ki diğer türlü süpürmüyormuşuz :)
gamzegem nur482482 lazer başlık v12 den itibaren var . Ben aldığımda v15 yeni çıkmıştı tetik ve ağırlığından dolayı beğenmedim v12 aldım. 100 M2 evimi dip köşe tek şarj ile temizliyorum aşırı memnunum. Bir gün Dyson bir gün robot süpürge şeklinde her gün süpürme yapıyorum evim hiç kirlenmiyor
nurrr34 nur482482 v15 kullanıyorum bende aşırı memnunum. Haznesi büyük olmasına rağmen yinede çıkan tozdan hemen doluyor çekim gücü harika. Ama tabiki siz eşinizi dinleyin son çıkanı alın yada v15 i öneririm. Kendime yaptığım en güzel iyilik diyorum yani. Çünkü fişe kablo takıp süpürmek zulüm gibiymiş bu süpürgeden sonra onu anladım
uykucukoalaa nur482482 2.5 sene önce v12 aldım çok memnunum maşallah elim ayağım oldu Hergün kullanıyorum garantisi bitmeye yakın servise yolladım bana yeni halı süpürme aparatı verdiler cihazı yenileyip yolladılar gerçekten çok ilgililer bu konuda asla mağdur olmazsın
kimbumadam nur482482 V15 submarine kullanıyorum. Silme başlığını parexten önce sık kullanırdım. Genel olarak çekim gücü iyi , hazne yeterli Söylenti de olabilir bilmiyorum ama eski cihazlarda parça tedariği sorunu olabiliyormuş.
Minikbirprenses V12 kullanıyorum bir süre calistirmadigim zaman açtığımda çalışıp durmaya başladı bir kaç kere böyle oluyor sonra durmadan çalışıyor başına gelen varmı acaba
BuzluKahve nur482482 yıllarca v10 kullandım memnundum. Bozulunca v15 aldım. V15 daha ağır ve hantal geldi bana ama çekim gücü v10’dan çok iyi. V10 kullanırken daha çok ev silerdim şimdi gerek kalmıyor resmen silinmiş gibi temizliyor