_Hera ilk çocukta ben de acayip etkileniyordum bu durumlardan. Sonra kötü etkilendiğimi farkettim. Sosyal medyada hemen geçiyorum o videoları artık hiç bakmıyorum bile. Gerçek hayatta çocuk yetiştirme konusunda kendini övenleri dinlemiyorum, alay ediyorum hatta zaman zaman. Herkesin anneliği çocuk yetiştirme tarzı, evin işi gücü kendine. Kimisi çalışır kimisi çalışmaz. Kimi yalnız bakar kimi destekle bakar. Her annenin bakım tarzı, psikolojisi farklı. İnsanların kendisini ve çocuğunu övmesine, insanlara kendini kötü hissettirmesine tahammül edemiyorum. Sadece bana yapılması da şart değil bu davranışların. Herhangi bir anneye yapılması yeterli. Her şey abartı. Abartmıyorsan bile bize ne yani. Nedir bu en mükemmel ben ve çocuğum pozları. Çocuğum yedi aylık ama bu gün 2636 kelime söyledi. Beş kilo et yedi üç bidon süt içti. Çocuğum 84 aylık hiç ekran görmedi. Çocuğum 1 yaşında üstün zekalılar kursuna başladı. Bize ne yahu. Kimse merak etmiyor. En sevmediğim iş kıyaslama ve sormadan akıl vermeye çalışılması.
Boşverin bunları eviniz dağınık olsun, yemeğiniz tek çeşit olsun gün sonunda içiniz rahatsa gerisi boş.