uykusuzanne__ oylesinebiri__ normal makarna gibi haşlıyorum tereyağı koyorum üstüne eritilmiş istersen birazda peynir mis gibi oluyor
oylesinebiri__ uykusuzanne__ kaşar peyniri rendesi mi üşeniyorum bişey yapmaya çorba ve bunu mu yapsam 😂
myavocado uykusuzanne__ süzüyor musunuz, annem makarna gibi haşlayıp süzüp yapıyor da bana tatsız geliyor öyle ben pilav gibi pişiriyorum 🤣 Kıymalısı da çok hoş oluyor .
oylesinebiri__ myangelson bende makarna reyonunda gördüm ilk defa aldım bebem için bizde yaralanalim birde maş fasulyesi aldım o nasıl yapılıyor hiç bakmadım
myangelson uykusuzanne__ kuskus yok markete de çıkamam şuan bugün menum belli başka zaman alır yaparım 😅
myangelson oylesinebiri__ ben çok severim kuskus 🤭 maş fasulyesi hiç yemedim ama salatasını yapıyorlar genelde
oylesinebiri__ Niyesordunbucevabi tavuk dolması nasıl oluyor kanki tavuğun içine pirinç mi koyuyor sun
rumisssa aysem1205 kuru patlıcan yemeği etli sumaklı olur bugün o var sadece ekmekle turşu koyarım kizimada köfte ile havuç puresi yapcam
bitboylum oylesinebiri__ ben tıpkı şehriye gibi kavurup üzerine azıcık zerdaçal atıyorum üzerine sıcak su döküyorum pilavı şahane oluyor
Niyesordunbucevabi oylesinebiri__ 😆😆 kanka benim kocam midesine düşkün ve de etçil o yüzden ağır oluyor menüler 😆