Nsrn1 metekaanmom çocukların bu seçiciliği çok zorluyor insanı ya. Benim küçük oğlum 2 yaşında şimdi ek gıdaya başladığımızda her şeyi yiyordu 15-16 ay gibi ne yemesi yeme ne uykusu uykuydu uzun bir süre böyle devam etti hiçbir şey yemiyordu aç olduğu için sürekli ağlıyordu ve uyumuyordu. Doktora götürdüm tahlil yaptırdım demiri biraz düşük çıktı ilaç kullandık 1 ayda fark etti düzeldi çok şükür
metekaanmom Nsrn1 benim oglumunda demir ve d vitamin düşük takviye de kullaniyorum ama sekiz yıldır bıktım valla o kadar zor sürekli onu yemem bunu yemem
Nsrn1 bitboylum benim küçük oğlum bir ara çok seçiciydi bir şey yemiyordu. Tahlil yaptırdım demiri biraz düşük çıktı ilaç kullandık 1 ayda fayda etti çok şükür düzeldi
pozitifzey Nsrn1 meyve yumurta zeytin peynir çeşitleri salatalık domates tost bazen helva sık değil çerez
oylesinebiri__ Nsrn1 domatesli yumurta zeytin ( siyah) yeşil asla yemiyorr tükürüyor cecil peyniri tahin içine ceviz gece beslenmesi yapmadığı için acıkmışti kitaplarla oyalayarak verdim
ebrusafura Sahanda yumurta 6 topçuk peynir 6 tane zeytin 1 dilim ekmegin üzerine keçi boynuzu öz’ü 1 tam mandalina yedi
Araldoram Nsrn1 3 yaşında oğlum haşlanmış yumurta , köy peyniri , labne üstüne tahin ceviz , 1 dilim kaşar , yarım muz ,kuru üzüm, 2 dilim ev yapımı ekmek
minniks Nsrn1 benm kızda yemezdi haslanmısın sarısını kayısı kıvamında yaptım oyle cok begendi belki sizinkilerde yer cogu cocuk tam pismis sarıyı yemiyo kum gibi oldugundan sanırım
Minikbirprenses 1 yaşında kızım.var fakat çok seçiyor yumurta beyazı yiyor çok az omlet yemiyor pankeki de pekmeze banarak bir iki.lokma ne vericemi.bilmiyorum artık
Nsrn1 Minikbirprenses yemeyen çocuk çok zor Allah yardımcınız olsun. Seçici beslenmede vitamin eksikliği en belirgin sebep oluyor aslında. Doktora götürüp Tahlil yaptırdınız mı?
UrbanMom Nsrn1 ben kahvaltımı oğlum öğlen uyuyunca yapıyorum evet cok gec yiyorum ac kalıyorum ama vallahi beraber yiyince iskence bana. Bugün aksam yemeğinde bebek olup ninni söyleyerek kucağımda sallamamı istedi 2.5 yas 😂 esim aynı bebege yedirir gibi bana yediriyordu ellerim dolu diye. Sabah ilk yumurta haşlıyorum baska bir sey vermiyorum yoksa yumurtayı reddediyor. Yedikten sonra kahvaltı hazırlıyorum ballı cevizli labneli ekmek cok sever yanına ayrıca peynir, zeytin, domates yer o sekilde her gun.
Nsrn1 UrbanMom aslında kilo vermek isteğiniz varsa bunu fırsata çevirebilirsiniz 😄 ben de keşek çocuklar uyuyana kadar yemesem belki o zaman açlık sürem uzayınca kilo kaybım olur ama yok yani pisboğazın teki olduğum için aldıkça alıyorum 🤦🏻♀️