bircicekbirbocek10 Nsrn1 oğluma patatesli sucuklu omlet yaptım kızımda kaynamış yumurta labne tahin pekmez yedi
bitboylum Nsrn1 sadece bir omlet yese şükrederim o kadar yemiyor. Biraz önce bir kahvaltı tabağı hazırladım mis ama o ama o sadece zar zor ittir kaktır bir omlet yedi
juli_naz Nsrn1 akşamdan biberona su hazırlamıştım uyaninca da mama koyup vericem…bizimki buna bayılıyor (3.5 aylık) 😂😂 günaydın ☕️☕️☕️şaka olsun diye …buradan kahvaltı tarzlarını takip edeyim ..elbet bir gün lazim olucak ☺️
myangelson Nsrn1 haşlanmış yumurtanin beyazı, zeytin, peynir, yaban mersini, kuru üzüm vardı menümüzde bizim de
myangelson Nsrn1 ay yok ya çaktırmadan veriyorum surat şekli değişiyor oguruyor 🤦🏻♀️ omlette falan yer de haşlanmış yemiyor 😅
minniks Nsrn1 benm kızda yemezdi haslanmısın sarısını kayısı kıvamında yaptım oyle cok begendi belki sizinkilerde yer cogu cocuk tam pismis sarıyı yemiyo kum gibi oldugundan sanırım
Pamukhanim_ Nsrn1 ayy devam yaa yapmadığım şey kalmadı , sensör var gibi 1 saat doldu mu ağlamaya başlıyor hiç 5 dakika şaşmıyor yaa böyle çıldırmak üzereyim artık
Nsrn1 Pamukhanim_ Allah yardımcın olsun gerçekten o an ne olduğunu anlayamıyor olmak her şeyden daha yorucu 🤦🏻♀️
Nsrn1 bitboylum benim küçük oğlum bir ara çok seçiciydi bir şey yemiyordu. Tahlil yaptırdım demiri biraz düşük çıktı ilaç kullandık 1 ayda fayda etti çok şükür düzeldi
metekaanmom Nsrn1 1 yaşındaki oğlum herşeyi yiyor ama 8 yaşındaki oğluma patates kızartması disinda bişey yediremiyorum yemeyen çocuk yeniyor cidden çok yorucu
Nsrn1 metekaanmom çocukların bu seçiciliği çok zorluyor insanı ya. Benim küçük oğlum 2 yaşında şimdi ek gıdaya başladığımızda her şeyi yiyordu 15-16 ay gibi ne yemesi yeme ne uykusu uykuydu uzun bir süre böyle devam etti hiçbir şey yemiyordu aç olduğu için sürekli ağlıyordu ve uyumuyordu. Doktora götürdüm tahlil yaptırdım demiri biraz düşük çıktı ilaç kullandık 1 ayda fark etti düzeldi çok şükür